Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> Auto Leasing >> Content

Hvordan å lease en Cargo Van

Ofte brukes av elektrikere, rørleggere og andre entreprenører, last eller arbeid varebiler gjør folk til å transportere og lagre store elementer eller et stort antall elementer. Varebiler tillate mobilitet av forsyninger samtidig beskytter dem mot elementene. Hvis en person har en kortsiktig behov for en last van, eller ønsker å gi en utvidet test kjøre før en komplett kjøp, kan han velge å leie en varebil. Prosessen med å lease en varebil er det samme som leasing andre kjøretøy. Du trenger
Bilforsikring
Vis flere instruksjoner
en

Forskning cargo van alternativer på Internett for å finne ut hvilke van du ønsker å lease. Besøk nettsteder som Edmunds.com eller CarsDirect å gjennomgå de ulike varebiler og deres fullstendig liste over funksjoner. Velg en last van modell i din prisklasse.
2

anslå hvor lenge du trenger bilen for å avgjøre om det skal gjelde for en kort-eller langsiktig leieavtale. Målrette en "close-ended" type lease, som tillater deg å bare returnere bilen på slutten av leieavtalen uten å bekymre sin endring i markedsverdi. Unngå "open-ended" leieavtaler, som krever kunden å betale differansen mellom den beregnede lease-end verdi som bestemmes leieavtalen rente og den faktiske verdien av bilen på tidspunktet for retur.
Bilder 3

Gjennomgå kjørelengde i løpet av de siste månedene til å bestemme auto bruk eller anslå hvor mye kjørelengde du skal putte på lasten van. Bruk dette tallet som en rettesnor i jakten på en bil lease, som bil leieavtaler har ofte kjørelengde klausuler inkludert.
4

Kontakt bilforretninger i ditt område for å se om de tilbyr leieavtaler på ditt ønskede last van modell. Sjekk med brukte bilen mye å se om de bærer en tidligere versjon av lasten van for mindre penger. Forsyne forhandlerne med leasing vilkår du leter etter. Be om sitater fra hver forhandler som bærer kjøretøyet.
5

Reise til forhandleren som tilbyr de beste leasing vilkår. Bruk sitater fra andre forhandlere for å prøve og forhandle frem en bedre pris eller mer gunstige vilkår, slik som økt kjørelengde grenser. Besøk andre forhandlere som tilbyr van hvis ikke kan forhandle gunstige vilkår med den første forhandleren du møter.
6

Lese papirene for leie før du signerer den. Sørg for at du fullt ut forstår alt ordgyteri og krav inkludert i leieavtalen. Spør forhandleren for å avklare eventuelle forvirrende ord og hvordan svekkelsen verdien av van ble beregnet. Vis førerkort og bevis på forsikring sammen med eventuelle andre dokumenter som kreves for den endelige signeringen. Forhandleren kan være i stand til å tilby forsikring eller henvise deg til et forsikringsselskap om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-leasing/94842.html

Previous:
Next:

Auto Leasing