Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> Auto Leasing >> Content

Hvordan å lease en Mini Clubman

MINI Clubman er en stasjonsvogn-type kjøretøy, eller kombikupé. MINI er eid av BMW, selv om leieavtaler tilbys gjennom MINI Financial Services. For å søke om en MINI Clubman lease godkjenning, må du gå til en MINI forhandler, som ingen online søknadsprosessen eksisterer. Clubman leasing tilbyr vanligvis endre månedlig, men du kan vurdere eventuelle tilbud online på MINIUSA.com før du går til en forhandler. Instruksjoner
en

Gå til MINIUSA.com å vise leasing tilbud eller for å finne ut mer om Clubman. Klikk på "MINI Financial Services" for å gjennomgå lease tilbud eller klikk på "Learn" fra menyen til gjennomgang spesifikasjoner og funksjoner i Clubman. Tast inn ditt postnummer i "Finn en forhandler" boksen hvis du ikke vet hvor du finner en MINI forhandler.
2

Merk kravene i Clubman leieavtalen. Penger ned, årlig kjøregodtgjørelse og sikt er oppført under Clubman leasing detaljer. Ring en bilforhandler for å gjøre en avtale eller stoppe i løpet av normal arbeidstid.
3

Be om å få snakke med en MINI selger når du kommer til forhandleren. Fortell din selger du ønsker å lease Clubman og be om å prøvekjøre en i en farge du liker. Prøvekjøre den Clubman å sørge for at den kjører til dine forventninger, og hvis den gjør det, fortell din selger du ønsker å søke om en leieavtale.
4

Fyll ut en kreditt søknad om MINI Financial Services med selgeren din, som vil svare på eventuelle spørsmål du har i løpet av søknadsprosessen. Registrer din kreditt søknad og vente på godkjenning - søknaden sendes elektronisk til MINI Financial Services. Du bør vite hvis du er godkjent i løpet av minutter.
5

Gå over vilkårene i leieavtalen med selgeren din. Diskuter penger ned krav, som skatter, koder og avgifter varierer etter område. Ordne med å plukke opp Clubman når du er komfortabel med leasing vilkår.
6

Følg selger instruksjoner for å fullføre din papirarbeid og plukke opp din nye Clubman. Dette innebærer signering MINI Financial Services leasing kontrakter og motorkjøretøy papirarbeid. Din MINI selger som vil sette opp din forsikring gjennom forsikringsordningen, vanligvis mens du er tilstede, og gi deg med alle nødvendige papirer før du reiser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-leasing/94844.html

Previous:
Next:

Auto Leasing