Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Slik fjerner Spoiler Fra en Mustang GT

The Mustang GT er nesten alltid utstyrt med en bakre spoiler, med mindre det er en cabriolet. Andre Mustang modeller kan eller ikke kan være utstyrt med en spoiler bak. Mange eiere fjerne spoiler fra sin Mustang for å effektivisere utseendet på bilen. Hvis du ønsker å fjerne spoiler fra Mustang GT, kan du gjøre det på mindre enn 20 minutter, med vanlige verktøy som du sikkert allerede har i garasjen din. Du trenger
Metric socket sett
Vis flere instruksjoner
en

Åpne koffertlokket for å gi enkel tilgang til spoiler. Dette kan gjøres ved hjelp av Mustang toneart, eller ved å bruke ekstern trunk utgivelsen som er plassert inne i kjøretøyet.
2

Fjern trim stykker eller plast plugger på innsiden av koffertlokket. Dette vil gi deg tilgang til boltene som holder spoiler på koffertlokket.
3

Finn boltene som holder spoiler på koffertlokket. Factory Mustang GT spoilere er vanligvis holdt på med fire bolter. Hvis bilen er utstyrt med en ettermarkedet spoiler, kan bolten setup være annerledes.
4

Fjern boltene fra spoiler bruke en beregning socket. Det er nyttig å fjerne boltene på venstre og høyre side først, og de midtre boltene sist. Dette gjør at du kan holde på spoiler som du løsne boltene, og unngå skade på Mustang maling eller bakrute.
5

Fjern spoiler fra toppen av Mustang koffertlokk. Du ønsker kanskje å ha en venn hjelpe deg med dette, for å holde spoiler sklir og skader lakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/92963.html

Previous:
Next:

Muscle Cars