Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Hvilket år ble den første bilen laget?

Med mer enn 1 million biler på amerikanske veier i dag, er det vanskelig å forestille seg at det en gang var en tid før trafikkorker og høye gasspriser. Imidlertid var oppfinnelsen av bilen en lang prosess som tok hundrevis av år. Det er ingen svart-hvitt svar på spørsmålet om hvem som oppfant bilen og når. Mange viktige oppfinnelser førte til opprettelsen av dagens kjøretøy. Den første bilen?

Noen mennesker kreditt franske oppfinneren Nicolas-Joseph Cugnot for verdens første bil. I 1769 bygde han den første selvgående kjøretøy:. En damp traktor som reiste på 2,5 miles per time
Electric Car

I 1830-årene, Robert Anderson Skottland gikk på å bygge den første elektriske bil.
Gass-drevet bil

Av 1886, hadde Karl Friedrich Benz i Tyskland oppfant den første bensin -drevet bil. Det var en tre-hjuls kjøretøy, som andre ingeniører senere forbedret ved å legge til en fjerde hjulet og en mer effektiv motor.
US Debut

Brothers Charles og Frank Duryea startet den første amerikanske bilprodusenten i 1893. Deres Selskapet produserte en gass-drevet limousin frem til 1920.
Henry Ford

Henry Ford introduserte Model T bil i 1908. Noen år senere skapte Ford et transportbånd-belte samlebånd, som tillot selskapet å bygge biler raskere. I 1914, kunne en Model T gjøres i ca 90 minutter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98725.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller