Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bil History >> Content

Hvordan få Historie på en Salvage Tittel

Mange statlige DMV kontorer ikke gi en tittel historie for kjøretøy. I tilfelle av en restverdi tittel, men du bør ikke kjøpe uten å sjekke tittelen historie. En berging tittelen tilhører en bil som en gang ble erklært "var" av et forsikringsselskap, som regel når det koster å reparere bilen nådde ca 75 prosent av den totale verdien. I slike tilfeller noen mennesker kan likevel prøve å reparere kjøretøyene. De som er reparert utstedes en restverdi, kalt "merket" i noen stater, tittel. Du trenger
Vehicle Identification Number
Vis flere instruksjoner
en

Ring din lokale DMV og spør om det tilbyr en tittel sjekk historie service. Sannsynlig, svaret du får er: "Nei," og representant vil henvise deg til en online leverandør. Noen ganger kan imidlertid DMV kunne gi en begrenset tittelen sjekk for en liten avgift.
2

Besøk en online leverandør. To av disse leverandørene inkluderer Carfax og AutoCheck. Du kan finne mange andre online. Den beste måten å finne en pålitelig tjeneste er å ringe ditt lokale DMV og be representanten hva tjenesten de anbefaler.
3

Sett bilens VIN, kjøretøy identifikasjonsnummer, i den elektroniske tjenesten verktøy . VIN kan bli funnet enten på tittel eller på dashbordet i bilen på førersiden. Hvis du ikke vet VIN og ikke har den tittelen, bør den personen som gjør gi den til deg. Krever imidlertid ingen lov ham til å gi deg nummeret. Alternativt holder ingen lov ham fra å gi deg nummeret.
4

Betal online avgift. Alle nettbaserte forhandlere vil akseptere et kredittkort eller debetkort, som er hvorfor det er tryggere å bruke byrå som DMV anbefaler. Etter å betale avgiften må du vente flere dager eller uker for en rapport, avhengig av leverandør du bruker. Dette bør gi deg en komplett historikk over berging tittelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-history/79607.html

Previous:
Next:

bil History