Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bil History >> Content

Forskjellen mellom en Salvaged Tittel og en Branded One

Jurisdiksjoner skjenke enkelte titler på kjøretøyer for to hovedgrunner - å informere fremtidige eiere av et kjøretøy fortid historie og å redusere forekomsten av kjøretøyet svindel. En standard tittelen er kjent som en "ren tittel," men når et kjøretøy har opprettholdt visse problemer vil det ofte bli "stemplet". Bli stemplet er en samlebetegnelse som omfatter alle kjøretøyer som har noen hendelse i posten sin, og denne hendelsen kan berettige en reddet tittel. Branded

Når et kjøretøy er merket, betyr det at den har gjennomgått en slags stor begivenhet i sin historie at staten eller jurisdiksjon hvor det er registrert har ansett avgjørende for eventuelle fremtidige eiere å vite. Den spesifikke hendelsen kan bli oppdaget ved å lese bilens tittel og forståelse som en av de ulike merkene bilen besitter. Så kan en bil bli stemplet for en rekke årsaker, hvorav den ene er en reddet tittel.
Salvaged Tittel

berget tittelen indikerer at bilen har gjennomgått nok skade på et tidspunkt at forsikringsselskapet anses verdien av bilen var mindre enn kostnaden for reparasjoner. Disse bilene er ofte tatt av mekanikere fra berging meter og gjenoppbygd. Men på grunn av den ekstreme arten av sine skader, må de ofte gjennomgå litt tid på inspeksjon for å sikre at de er trygge for gatebruk.
Theft Recovery Tittel
< p> En tyveri utvinning tittelen er gitt når bilen er meldt stjålet og deretter gjenfunnet, ofte i en skadet tilstand. Disse kjøretøyene kan ha blitt demontert for deler, eller har hatt sine VIN nummer strippet og gjøre dem ubrukelige og uten verdi. I noen tilfeller, når et kjøretøy er meldt stjålet lisensiering byrå kan nekte å utstede det noen form for tittel, avhengig av skader og omstendighetene rundt bilens tyveri og utvinning.
Ubotelig Tittel

En uopprettelig tittelen er gitt til en bil som har vært gjennom så omfattende skader at det ikke kunne bli reparert. Omstendigheter som forårsaker denne typen katastrofal skade inkluderer ofte flom, branner, eller ulykker som har ødelagt en betydelig del av bilens frame.These biler er ofte ødelagt i junk meter eller vraket mot deler, og er aldri i stand til å få en reddet tittel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-history/79606.html

Previous:
Next:

bil History