Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bil History >> Content

Hvordan billig Sjekk VIN nummer

Du kan legge inn alle kjøretøy VIN, eller Vehicle Identification Number, til online nettsteder for å finne ut informasjon om kjøretøyet. Disse nettstedene søk kjøretøy VIN databaser for å finne detaljer om et kjøretøy, inkludert gjør en tittel sjekk og gi annen informasjon om kjøretøyet basert på VIN. Disse nettstedene er nyttige når du kjøper eller selger et kjøretøy. De fleste tar et gebyr for sine tjenester, men noen steder gjør gir noe informasjon gratis eller for en liten avgift. Mange nettsteder tilbyr en gratis VIN sjekk, men bare gi grunnleggende informasjon og lede brukeren til Carfax eller AutoCheck nettsteder, hvor ytterligere informasjon er tilgjengelig i rapporter gjennomsnitt $ 30 til $ 35. Instruksjoner
en

Finn VIN av kjøretøyet. VIN kan bli funnet på bilens tittel og registrering på produsentens informasjon klistremerke plassert i førerens dørstolpen ved siden av låsen, og på VIN plate plassert på de fleste biler på dashbordet ved den nedre hjørne av førersiden av frontruten.
2

Naviger til nicb.org /theft_and_fraud_awareness /vincheck. Denne gratis Nettstedet lar brukerne få vite om bilen noen gang ble meldt stjålet eller hadde en stor forsikringskrav og er nå ansett som en "restverdi" kjøretøy. Tast inn bilens VIN, godtar betingelsene i området, skriver validering koden gitt, og trykk "Søk".
3

Launch CheckThatVIN.com, som tilbyr mye av den samme informasjonen som CarFax, AutoCheck, og andre, men kostnader bare $ 3,50 for rapporten og avgifter ingenting hvis ingen poster er funnet. Følg instruksjonene, og angi VIN og betalingsinformasjon for å vise data og poster om kjøretøyet.
4

Naviger til analogx.com /Innhold /vinview.htm. Oppgi VIN og følg instruksjonene for ytterligere informasjon forespurt. Siden vil gi mange spesifikasjoner av biler basert på VIN, inkludert MPG, MSRP og andre data.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-history/79605.html

Previous:
Next:

bil History