Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bil History >> Content

Hvordan kontrollere om et VIN nummeret er fra den Stolen Property List

Kjøpe en stjålet bil er trolig en av de verste tingene som kan skje med en bil kjøperen. Du kan miste tusenvis av dollar, ender opp involvert i rettssaker, og selv risikerer å bli arrestert hvis politiet fange deg kjøre bilen før du oppdager den ble stjålet. Stjålne biler er en av grunnene til at å få et kjøretøy historie rapporten har blitt stadig mer populært blant kjøpere av brukte biler. Et kjøretøy historie rapport bruker bilens VIN nummer for å trekke opp informasjon om den, inkludert sin forsikringskrav og tyveri historie. Du trenger
Kjøretøy identifikasjonsnummer
Vis flere instruksjoner
en

Få bilen identifikasjonsnummer for den bilen du ønsker å sjekke historien. VIN nummeret er 17-sifret nummer som brukes til å identifisere hver unike kjøretøy. Bilen skal ha VIN nummeret på flere områder av kroppen, inkludert en frankert plate på dashbordet og skrives ut på et klistremerke som er plassert inne i dørstolpen på førersiden av bilen.
2

Gå til folketrygden Crime Bureau nettside og skriv bilens VIN nummer i VIN sjekk funksjon. Enig til nicb premisser og fullføre captcha. Ved å trykke søk, kjører du bilens VIN nummer mot en database over biler som har blitt stjålet eller hardest skadet. Den nicb VIN sjekk funksjonen er tilgjengelig gratis og vil gi deg svaret du leter etter.
3

Les rapporten genereres av nicb. Hvis bilen ikke har en rekord med nicb, har det aldri blitt rapportert som stjålet. Hvis bilen har en rekord med nicb som viser den som en mulig stjålet bil, vil du ønsker å ha en full kjøretøy historie rapport fra et selskap som CarFax eller AutoCheck å finne ut mer informasjon. Du kan også være lurt å kontakte din lokale politiet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-history/79590.html

Previous:
Next:

bil History