Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bil History >> Content

Hva var Produksjon Years for Case di Traktorer?

Case ble etablert i 1863 av Jerome Økning sak. Sitt første produkt var en dampdrevne traktor utgitt i 1869, det er på skjermen, som i denne artikkelen publikasjon, ved Smithsonian Institution. Case traktorer har spilt en sentral rolle i utviklingen av både amerikansk landbruk og hjalp drive mekanisk alder. Case model D

The Case Modell D kom i en rekke typer som passer til nesten ethvert behov. D-modellen hadde en bred front end og noen kom utstyrt med hydraulikk. Den gjør, noen ganger referert til som "Orchard Special," ble tilbudt drevet av flytende propan i begynnelsen av 1950. DC er designet for rad avlinger.
Case model DI Produksjon Years

The Case modell DI ble produsert for industriell bruk. Den ble bygget i årene 1939-1955. I løpet av denne tiden Sak bygget 8548 DI-bokser for kundene.

Spesifikasjoner

The Case modell D hevdet 31 hestekrefter ved draget og 35 hestekrefter ved bakre kraftuttak. Det var tilgjengelig med enten en væskekjølt firesylindret gassdrevne eller propan-drevet motor. Modellen D var en to wheel drive traktoren. Den veide ca £ 4600. og kom i en rekke dekkdimensjoner. Dens opprinnelige prisen var satt til $ 2500. D var en tre-plog maskin med en fire-trinns girkasse.
Traktor Historie

utvikling av gården traktorer tett fulgt utviklingen av dampmaskinen. Som forbedringer i motorer ble gjort de ble raskt adoptert for å hjelpe bøndene med sine arbeidsintensive arbeidsplasser. Traktorer har kraftig endret måten oppdrett er gjort og nå en enkelt bonde kan produsere mat til millioner av forbrukere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-history/79608.html

Previous:
Next:

bil History