Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bil History >> Content

Berging Tittel Lover i Massachusetts

En berging kjøretøy tittel er påkrevet for enhver personbil i alderen 10 år eller yngre ved en hendelse som betyr at bilen er erklært et totalt tap av et forsikringsselskap. Når forsikringsselskapet tar eierskap av kjøretøyet, må en restverdi tittel søkes innen 10 dager av selskapet å ta eierskap, under Massachusetts Tittel lov av 1972. Tap

En berging tittel er påkrevet for personbiler når en skadet bil er klassifisert som uøkonomisk å reparere. Hendelser som kan føre til en restverdi tittel blir tildelt inkluderer bilen blir stjålet og ikke restituert, eller der skaden oppstår på grunn av en brann, kollisjon eller vannskader, ifølge Massachusetts Department of Transportation. Hvis en eier beholder eierskapet av kjøretøy i alderen 10 modell år eller eldre, kan en "Rekonstruert Før Salvage Title" søkes. Når en restverdi tittel er tildelt et kjøretøy i Massachusetts eller i noen annen stat, kan tittelen ikke fjernes for resten av bilens levetid.
Application

fylle ut søknaden for en restverdi tittel i Massachusetts, må eieren av den skadede eller stjålne kjøretøyet fullføre skjema RMV-en, og returnere det med dagens sertifikat av tittelen til Massachusetts Department of Transportation. Honorar for å fullføre berging tittelen prosessen er $ 50, på tidspunktet for publisering, betalt med sjekk eller postanvisning. Berging tittel bør returneres til kjøretøyets eier sju til ti virkedager etter at papirene er fullført.
Law

Massachusetts Tittel lov som trådte i Effekten 1 september 1972 krever den nye eieren av alle kjøretøy for å få en ny tittel innen 10 dager etter overtakelse av eierskapet.
Rekonstruksjon

En berging kjøretøy kan bli rekonstruert for road bruk, selv om det er tildelt en restverdi tittel. Selv når erklært passer for veien, forblir restverdi tittel med bilen. I situasjoner hvor eieren ønsker å gjenoppbygge kjøretøyet, må den passere en inspeksjon som skal brukes lovlig på veiene i Massachusetts, eller noen annen stat i USA

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-history/79609.html

Previous:
Next: No

bil History