Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøp av brukte biler >> Content

Hvordan kjøpe Salvage Jeeps

Berget biler er biler som har blitt krasjet eller ødelagt for å peke hvor det ville koste forsikringsselskapet mer å reparere det enn eierens forsikring dekker. Disse bilene er sendt til forhandlere og Skraphandlere å bli solgt som en reddet kjøretøy eller for deler. Å kjøpe en reddet Jeep, vet hva du ønsker og finne steder som selger disse kjøretøyene. Det kan ta litt søking, men det er definitivt steder der ute som gjør selge dem. Du trenger
Internett-tilkobling
Vis flere instruksjoner
en

Bestem deg for hva slags Jeep som du ønsker. Vanlige Jeeps som folk vil ha er klassiske army-stil Jeeps og Jeep Wrangler, den moderne Jeep. Dessuten gjør Jeep en sports-og nyttekjøretøy kalt Cherokee.
2

besøke lokale forsikringsselskaper. Spør dem hvor de sender sine berget kjøretøyene. Noen kan fortelle deg og andre kanskje ikke. Det er hit eller savner, men det er et bra sted å starte.
3

Spør lokale auto body butikker som de kan vite hvor berges biler gå. De kan vite hvor fordi en skadet bil må gå til en auto body for et anslag før forsikringsselskapet bestemmer hva de ønsker å gjøre.
4

Snakk med lokale skrap og søppelplass eiere. Mange berget kjøretøyene blir sendt til disse stedene for å bli solgt som skrap. De kan ha en Jeep der som du vil. Hvis de ikke gjør det, spør dem hvor du kan finne en.
5

Besøk hjemmesidene til Salvage Auto, Auto World of America og Berging Direct. Alle tre selskapene er spesialister på berget biler. På alle tre områder, søke gjennom kataloger for en Jeep som passer dine behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-used-cars/77523.html

Previous:
Next:

kjøp av brukte biler