Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøp av brukte biler >> Content

Hvordan kjøpe en brukt Leiebil

Kjøpe en brukt bil kan spare deg for mye penger over en ny bil kjøp hvis bilen er operasjonelt og elektrisk lyd. Innhenting av en brukt bil fra en transportøren kan potensielt spare deg enda mer. Selv leiebiler har et rykte for å bli misbrukt, mesteparten av tiden at omdømme er en overdrivelse. De fleste leiebil selskaper erstatte deres inventar ofte, vanligvis hver to til tre år. Bilene er grundig kontrollert før de tilbys for salg, og vanligvis har garantier. Du trenger
Verdsettelse guide (Kelley Blue Book)
Vis flere instruksjoner
en

bestemme hva merke og type bil du ønsker å kjøpe. Mange leiebil selskaper holde bestemte merker av biler på sine tomter. For eksempel bruker Budget Dodge kjøretøy for å fylle deres inventar. Derfor kan du spare mye tid ved å bare fokusere på utleie selskaper som selger merke og type kjøretøy du ønsker å kjøpe.
2

Gå til nettsiden til utleie selskap. De fleste utleiefirmaene liste beholdningen de har for salg på sine nettsider. For eksempel hertzcarsales.com, enterprisecarsales.com og budgetcarsales.com er utleiefirma nettsteder dedikert til å selge sine biler. Velg den type bil og plasseringen fra drop-down menyen på hovedsiden. En liste over biler med søkekriteriene vises.
3

Avtal å ta en prøvetur. Velg bilen du er interessert i. Klikk på "Jeg er interessert i denne bilen" eller "Jeg ønsker å kjøpe denne bilen"-knappen. På neste side fylle inn din kontaktinformasjon i de åpne feltene. Legg til en kommentar eller spørsmål om du har en. Selskapet vil kontakte deg så snart som mulig med en dato og tid for en prøvekjøring. Alternativt kan du ringe selskapet direkte og snakke med noen for å planlegge en prøvekjøring.
4

inspisere bilen. Grundig sjekk av bilen, både innvendig og utvendig. Hvis mulig, ta en mekaniker med deg for å kontrollere at bilen er i god stand.
5

Sjekk prisen på bilen mot dagens markedsverdi. Bruk en verdivurdering guide som Kelley Blue Book å sikre at prisen er innenfor begrensninger i markedsverdi for kjøretøyet.
6

gjennomgang papirene. Sørg for at det er en god garanti, pris og kilometerstand er nøyaktige og det er ingen diverse kostnader som ikke er relatert til salget av bilen i kontrakten. Signere kontrakten etter at du er tilfreds med at bestemmelsene i kontrakten er i din beste interesse.
7

Drive din nyinnkjøpte leiebil av mye.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-used-cars/77524.html

Previous:
Next: No

kjøp av brukte biler