Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøp av brukte biler >> Content

Slik importerer en Transportør Into Canada

Siden etableringen av Canadas Registreringsinstans Importerte Vehicles (RIV) program i oktober 2000, er det blitt vanskeligere å importere nye og brukte biler inn i landet. Dersom kjøretøyet du planlegger å importere ble laget i eller etter 1995, må du sørge for at kjøretøyet oppfyller gjeldende sikkerhetsregler og hvis ikke, kan det hende du må betale for visse modifikasjoner. Omvendt kan du importere en bil fra et land utenfor Canada uten problem så lenge det er eldre enn 15 år. Instruksjoner
Velg et kjøretøy
en

Finn en bil du liker og en villig selger. Husk at hvis kjøretøyet av valget er 15 eller flere år gammel, vil du ikke å forholde seg til alt det røde båndet når du tar den inn i landet. Ellers må du sørge for at merke, modell og år av kjøretøyet oppfyller Canadas sikkerhetsstandarder ved å ringe 800-461-9999.
2

forhører deg Transport Canada på 888-848 -8240 hvis lastebilen du velger er mindre enn 15 år for å informere dem du skal krysse grensen og å dobbeltsjekke noen krav før du foretar kjøpet. De vil også gi deg beskjed om eventuelle endringer du må gjøre før du kan lisensiere og forsikre bilen, og gir deg en sjanse til å vurdere den økonomiske byrden før du hopper inn i avtalen.
3

Ta din lastebil til en bilvask. Dette er viktig, ettersom det er ulovlig å ta med alle kjøretøy over grensen bærer skitt eller løvverk. Sørg også for at du har kalt fremover for å la Transport Canada vet du vil være nådd grensen mot import ditt.
Import og endre den nye Truck
4

Kjør eller taue bilen inn i Canada. På grensen, vil du bli levert med et kjøretøy Import Form, som du må fylle ut og ta med til en RIV eller CBSA kontoret. Der vil du få resten av de nødvendige skjemaer og dokumenter du trenger for å fullføre importen prosessen, inkludert RIV inspeksjonsblankett. Du vil bli belastet $ 195 for å registrere seg hos Registrar av importerte kjøretøy, samt eventuelle andre avgifter.
5

Ta RIV inspeksjon form og din lastebil til en mekaniker. Det kan være endringer som trengs, og i så fall vil alle disse kostnadene må betales før du kan forsikre og kjøre lastebil på kanadiske veier.
6

Sjekk rundt for gode priser på forsikring. Disse kan variere mye fra en etat til en annen. Når lastebilen har bestått RIV inspeksjon, er du klar for registrering og forsikring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-used-cars/77522.html

Previous:
Next:

kjøp av brukte biler