Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøp av brukte biler >> Content

Hvordan å transportere en brukt bil fra en privat fest Out of State

Du ønsker kanskje å transportere en bruktbil kjøpt fra en privat fest til en annen stat for en rekke årsaker. For eksempel er denne situasjonen svært vanlig for personer som bor på grensen mellom to stater. Vanligvis kan dette gjøres uten mye bråk, så lenge alle de riktige papirene er i orden. Informasjonen her, bør imidlertid ikke anses som juridisk rådgivning, og det forutsetter at bilen vil bli drevet til sitt endelige bestemmelsessted heller enn å bli slept. Instruksjoner
en

Pass på at bilens tittelen er riktig fylt ut i sin helhet, og at det klart utpeker den nye eieren. Dette skjemaet vil variere fra stat til stat, så nøye gjennom dette skjemaet og følg alle instruksjonene for å opprettholde sin gyldighet.
2

Lag en regning for salg for kjøretøyet som angir vilkårene for salget. Sørg for å inkludere datoen bilen ble kjøpt, sammen med navn, adresse, telefonnummer og underskrift av den private parten bilen ble kjøpt.
3

Kontroller at bilskilt på bilen er fortsatt gyldig. Vær oppmerksom på at enkelte delstater ikke tillater overføring av bilskilt mellom individer, og så den private part som selger bilen kan ha fjernet dem før slik at du kan ta besittelse av bilen. Dermed må du kanskje kjøpe en midlertidig lisens fra den lokale DMV før transport kjøretøyet. Hvis det er mulig, kan du ønsker å fullføre de nødvendige papirene med den private part til å ta til DMV på bilens endelige destinasjonen før du tar fysisk besittelse av kjøretøyet.
4

Kontroller at du har kopier av bilens tittel, regningen for salg, lisens kreves og forsikring som reflekterer dekning på den nye bilen, og kjøre bilen til det endelige bestemmelsesstedet i en annen stat. Når du er der, ta dokumentene til den lokale DMV for å få riktig lisens og registrering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-used-cars/77510.html

Previous:
Next:

kjøp av brukte biler