Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøp av brukte biler >> Content

Hvordan kjøpe Berget biler i California

Kjøpe en berget kjøretøyet kan være en fin måte å få en avtale: du kan kjøpe et helt nytt bygget bil for mye mindre enn markedsverdien av samme ny bil på en forhandler. Imidlertid kan det være noen iboende problemer med justering eller ytelse, og det er alltid en mulighet for at noe av arbeidet ikke ble gjort så godt som det kunne ha vært. Mens kjøpe en reddet kjøretøy kan innebære en viss risiko, kan det også gi belønning for å finne en god bil til en god pris, samt gjenopplive og gjenvinning hva som kunne ha vært 2,000 pounds bortkastet metall. Du trenger
Computer
gjenopplivet kjøretøy tittelen
kvitteringen
Mechanic
Vehicle inspeksjon sertifikat
Lys og brems inspeksjon sertifikat
Smog test sertifikat
Vis flere instruksjoner
en

Finn en lokal brukt-bilforretning, restverdi verksted eller reparasjon butikk som selger berget kjøretøyene. Hvis du har en favoritt mekaniker, han kan være i stand til å anbefale en. Ellers kan du se på Yardquest.com å finne restverdi verft og useriøs meter. Spør brukt auto forhandlere om noen av deres biler er berget.
2

Spør forhandleren hvis deres berget bilen har en restverdi sertifikat eller en tittel. Hvis det har en restverdi sertifikat, vil selgeren ha for å bytte den på DMV for en ny registrering tittel som sier "gjenopplivet Vehicle", som vil skille den fra ren-tittelen kjøretøyer.
3 < p> Planlegge en inspeksjon på en lokal DMV eller California Highway Patrol stasjonen for å kontrollere at alle delene i den restaurerte bilen var lovlig innhentet. Ta med tittelen og kvitteringen, eller noen bevis på eierskap av kjøretøyet.
4

Ring lokale mekanikere for å finne en sertifisert til å gjøre en brems og lys inspeksjon og re-installere kollisjonsputer i bilen, hvis det er nødvendig.
5

Få en smog test (utslipp test) fra en sertifisert smog testing mekaniker til å bevise kjøretøyet oppfyller California standarder.
6

Gå til DMV med sertifikatene fra tidligere tester og din tittel for å endre navnet på tittelen til deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-used-cars/77516.html

Previous:
Next:

kjøp av brukte biler