Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøp av brukte biler >> Content

Hvordan søke på en forlatt kjøretøy Tittel

Hvis du oppdager en forlatt bil og ønsker å ha den tittelen i ditt navn, flere skritt må tas. Prosessen for å få et forlatt kjøretøy tittelen varierer fra stat til stat. Det er ikke så enkelt som å fylle ut et enkelt skjema, siden den opprinnelige eieren av bilen kan fortsatt ha noen rett til det. Du kan ikke bare kreve bilen som din egen fordi du oppdaget det. Du er nødt til å møte med lokale politimyndigheter og /eller staten Department of Motor Vehicles å få en forlatt bil tittel. Instruksjoner
en

Ta et bilde av bilen på eiendommen din og laste den ned på datamaskinen slik at det er en oversikt over den første gangen du lagt merke til bilen. Ta et annet bilde 30 dager senere av bilen på samme sted og laste det opp til datamaskinen igjen.
2

Skaff Vehicle Identification Number fra kjøretøyet. Dette er en 25-sifret nummer som kan bli funnet på dashbordet, på motoren, på innsiden av døren, eller i hanskerommet på bilen.
3

Kontakt state Department of Motor Vehicles og spørre om du kan få tak i en forlatt bil tittel uten å gå via politiet kontoret. Hvis du kan, så ta VIN til avdeling av motorvogner og fylle ut nødvendige papirer gitt for å oppnå tittelen din. Hvis ikke, må du jobbe med politiet.
4

Furnish VIN til din lokale politistasjon og fortelle dem at det har vært en bil forlatt på din eiendom. Ber om at de prøver å finne eieren og at de informere deg hvis ingen eier er funnet. Hvis et salg må ordnes i staten, ber om at de kontakter deg om å arrangere en sheriff salg. Politiet vil også kontrollere at bilen ikke er stjålet. Hvis ingen eier kan bli funnet, vil politiet legge ut en melding om at bilen har blitt funnet forlatt før auksjonen.
5

delta lensmannen salg eller auksjon. Hvis ingen dukker opp til å by på den nedlagte kjøretøy, kan tittelen bli gitt til deg. Hvis andre budgivere vises, må du overby dem. I så fall vil du ha et sertifikat av panterett eller eierskap på kjøretøyet.
6

Søk om en tittel ved å ta sertifikat av lien eller eierskap papirer til avdelingen av motorvogner og fullføre de nødvendige papirene .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-used-cars/77515.html

Previous:
Next:

kjøp av brukte biler