Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøp av brukte biler >> Content

Hvordan kjøpe en brukt bil With No Title

Du kan kjøpe en brukt bil hvis selgeren har mistet eller forlagt tittelen. Men du må fremdeles være forsiktig. For å lette ditt sinn, kan selgeren bekrefte at han eier bilen med en gjeldende kjøretøy registreringskort. Hvis det er tilgjengelig, kan en VIN bekreftelse fra Department of Motor Vehicles eller fylkesskattekontor gi denne informasjonen. Herfra prosessen med å skaffe bilen din tittel og registrering er moderat enkelt. Uansett hvilken amerikanske staten du bor i, er det bare et spørsmål om å fullføre noen Department of Motor Vehicles skjemaer og betale de nødvendige avgifter. Du trenger
Søknad om Duplicate Tittel skjema
Current vognkortet eller VIN verifisering print-out
Current smog sertifikat
Bill of sale
Driver lisens
Vis mer Instruksjoner
en

Gå til din lokale Department of Motor Vehicles (DMV) eller fylkesskattekontor med bilen selger. Hvis du ikke har selgerens nåværende kjøretøy registrering, be om en VIN verifisering skrive ut på bilen sin. Dette vil bekrefte at selgeren er den nåværende og legitime eier. Mens du er der, få en kopi av et program for Duplicate Tittel og bill of sale skjema.
2

fylle ut søknaden for Duplicate tittelen skjema med selgeren. Kontroller at "Registrert eier (e) av Record", "Registered Eier Release of Ownership" og "New Registrert eier (e)" seksjoner er fylt i. Skjemaet må også være signert og datert.


3

Har selgeren fylle ut bill of sale skjema. Begge du må signere og datere den når den er ferdig.
4

Få selgeren til å få en smog sertifikat for bil hvis han ikke har gitt en for deg. Dette er et obligatorisk krav i de fleste amerikanske stater under bruktbil kjøpstransaksjoner. En smog senter kan lokaliseres gjennom Department of Consumer Affairs 'Bureau of Automotive Repair. En lokal mekaniker kan også henvise deg til en hederlig smog testsenter.
5

Planlegge en avtale med din lokale Department of Motor Vehicles eller fylkesskattekontoret. Ta med selger og deg selv sammen med de dupliserte tittelen søknad, bill of sale, førerkort og smog sertifikat. Betale den nødvendige registrering og kjøretøy tittel avgifter. Du vil motta tittelen og registreringskort for bilen din i løpet av få uker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-used-cars/77514.html

Previous:
Next:

kjøp av brukte biler