Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøp av brukte biler >> Content

Hvordan får jeg en erstatning Tittel for min bil i New Jersey?

Skifte bilen tittelen i New Jersey er enkelt så lenge du har tilgang til den personen du kjøpte den fra. Hvis du ikke gjør det, er det en litt mer komplisert prosess som må håndteres av post. Begge metodene kan du få en ny tittel for ditt kjøretøy gjennom New Jersey Motor Vehicle kommisjonen. Husk at en ny bil må være tittelen med Motor Vehicle Kommisjonen innen 10 dager etter den opprinnelige kjøpet. Instruksjoner
Med forhandler tilgang
en

Gå til forhandleren der du kjøpte bilen og be om et Produsentens Certificate of Origin (MCO) som viser salg skatt fornøyd stempel.

2

Skaff kontaktinformasjon fra lien-holderen, hvis det er aktuelt. Du må gi denne informasjonen til Motor Vehicle kommisjonen for å få en tittel.
3

Gå i person til din lokale Motor Vehicle kommisjonen og presentere MCO og lien-innehaverens kontakt informasjon. De vil gi deg den riktige formen, og du bør fylle det ut og vri den i mens du er der.
With No forhandler tilgang
4

Last ned programmet for Certificate of Ownership, link under i Referanser. Fyll den helt ut.
5

Ta kopier av den opprinnelige regningen for salg, den opprinnelige midlertidig registrering tag, et fotografi av kjøretøyet identifikasjonsnummer, bilder av alle fire sidene av bilen, og et bevis på at du har betalt moms på bilen. Fest disse til det utfylte skjemaet.
6

Inkluder ferdig, original Søknad om Certificate of Ownership (skjema OS/SS-7) og fullført, original, bekreftet Kjøpers Declaration (skjema OS/SS- 150). Du bør lage kopier av disse for postene før du sender dem i.
7

Mail alle de nødvendige dokumentene, sammen med en sjekk på $ 60 hvis det ikke er lien-holderen og $ 85 hvis det er en lien -holder, utstedt til NJ MCV, til:

NJ Motor Vehicle CommissionP.O. Box 017 225 E. State StreetTrenton, NJ08666-0017ATTN: Spesielle titler /Forhandler Out of Business
Replacement titler for brukte biler
8

gå i person til din lokale Motor Vehicle Kommisjonen.
9

Ta med førerkort, bevis på forsikring og bil registrering.
10

Be om en erstatning tittel. Fyll ut de nødvendige skjemaene. Betale $ 60 med kontanter eller kredittkort for å motta erstatning tittelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-used-cars/77513.html

Previous:
Next:

kjøp av brukte biler