Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøp av brukte biler >> Content

Hvordan å be om en Duplicate tittel i delstaten Florida

Hvis du trenger en kopi av tittel til Florida kjøretøy, båt eller bobil, kan du søke om en gjennom ditt fylke skattekontoret. I Florida, er tittelen tjenester håndteres av Institutt for Highway Safety og Motor Vehicles (DHSMV), men hvis du trenger et duplikat tittel for din bil, båt eller bobil, må du sende inn DHSMV søknadsskjema til ditt lokale skatteoppkrever. Instruksjoner
en

Last ned programmet for duplikat tittel fra DHSMV hjemmeside (se referanser). Dette programmet brukes for å få duplikat tittel for et motorkjøretøy, en bobil, eller et fartøy
2

Fullfør søknaden ved å gi nødvendig informasjon om deg;. På bil, båt eller bobil; og lienholder, hvis det er én. Blant annet må du oppgi navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer, og du må oppgi relevant informasjon om eventuelle lienholders. Du er også pålagt å indikere merke, modell, år og fargen på bilen, båten eller bobilen.
3

Finn din lokale Florida skattekontoret ved å gå til DHSMV sin hjemmeside (se referanser). Tollere er selvstendige agenter oppnevnt av staten Florida, og hjelpe de regulerer byråer som DHSMV. Tollere er vanligvis plassert på samme kontor som DHSMV.
4

Send det utfylte skjemaet og $ 75,25 avgift til din lokale skattekontoret. Du vil også bli bedt om å vise ekspeditøren førerkort for å bevise din identitet. Din duplikat tittelen vil bli sendt i posten etter at søknaden og betaling blir behandlet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-used-cars/77519.html

Previous:
Next:

kjøp av brukte biler