Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøp av brukte biler >> Content

Hvordan sjekke for en Salvage Tittel

En berging tittelen er en spesiell betegnelse lagt til en bil tittel å advare kjøpere av skade tidligere gjort til bilen, ifølge ekspertene på Edmunds. De fleste tilstander kreve en bil for å ha en restverdi tittel når den har blitt summert, som vanligvis er når det koster å reparere kjøretøyet er minst 75 prosent av bilens totale verdi. Noen stater krever også berging titler for utvinnes stjålne kjøretøy. Det er viktig å vite om en bil du er i ferd med å kjøpe har en ren tittel, eller har en restverdi tittel og kan ha vært totalt i det siste. Du trenger
Vehicle VIN nummer
Tittel
Vis flere instruksjoner
en

Spør selgeren om status for tittelen. I mange stater selgere er pålagt å fortelle kjøperne om bilen har en restverdi tittel, ifølge ekspertene på CarFax. Hvis de ikke er pålagt å fortelle deg, eller du tror de lyver om status for tittelen, unngå å gjøre forretninger med dem.
2

Ring din lokale DMV eller tittel kontoret og spør om skille merker og uttrykk som må vises på en restverdi tittel. Alle stater krever noen form for varsling som skal skrives på tittelen selv. Noen stater selv skrive berges titler på en annen farge papir enn vanlig.
3

Undersøk tittelen. Se etter ord som nyoverhalt, junked, utgjorde eller berget. CarFax sier at disse ordene brukes for å indikere biler hadde lidd store skader, eller hadde blitt stjålet i det siste.
4

Bestill en bil historie rapporten. Det finnes en rekke nettbaserte tjenester som tilbyr en fullstendig rapport om alle ulykker, eiere, tittel overføringer, og annen viktig informasjon om bilens fortid. Disse rapportene kan bestilles med bilens VIN nummer.
5

Se etter tegn på en skjult restverdi tittel. Ifølge Edmunds, vil noen bilforhandlere flytte en bil til en stat med mindre innsamling krav, og har en normal tittel utstedt. Hvis bilen ble solgt i en annen stat deretter umiddelbart flyttet tilbake til staten, kan bilen ha hatt en restverdi tittel på ett punkt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-used-cars/77518.html

Previous:
Next:

kjøp av brukte biler