Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøp av brukte biler >> Content

Hvordan registrere en bil i Florida Uten tittel

I Florida, kan sjåførene ikke registrere et kjøretøy for on-road bruk uten bilens tittelen. Hvis du ikke har en Florida kjøretøy tittel, kan du be om en kopi tittel med en form gitt av Florida Department of Highway Safety og Motor Vehicles (DHSMV). Når en duplikat tittel er utstedt, kan du registrere kjøretøyet. Dette skjema kan også anvendes for å oppnå en tittel for et nylig innkjøpt kjøretøy, hvis den tidligere eieren har mistet den opprinnelige tittelen. Du trenger:
Social Security Number
Førerkort nummer
Kredittkort (hvis fornye registreringen online)
Vis flere instruksjoner
en

Bruk Florida Go-Forny online elektronisk registreringssystem (se Ressurser) for å fornye et bilens registreringsnummer i Florida, hvis ingen adresse eller eierskap endringer er nødvendig. Dette vil ikke kreve en tittel. Tast inn ditt personnummer og førerkort nummer og betale registreringsavgift med et kredittkort. Visa, MasterCard og American Express aksepteres.
2

Be om et duplikat tittel hvis du ikke har en tittel. En tittel er påkrevet for første gang vognkortet i Florida. Hvis enten eller både tittelen og registrering mangler eller tapt, laste ned og fylle ut "Søknad om Duplicate Tittel Certificate" fra DHSMV hjemmeside (se Ressurser). Send inn søknad til ditt lokale DHSMV kontoret eller per post til:

Division of Motor Vehicles2900 Apalachee ParkwayMS nr. 72, Neil Kirkman BuildingTallahassee, 32399 FL
3

Etter å ha mottatt duplisere tittel, besøk din lokale DHSMV kontoret for å registrere bilen. Ta ditt førerkort og Social Security-kortet.
4

Registrer et kjøretøy som har en lien på tittelen ved å bruke Florida Electronic Lien og Tittel System. Noen långivere arkivere elektroniske heftelser på bilen titler når de låne penger på bilen. Dette skaper en elektronisk tittel for bilen, eliminere fremtidige behovet for papir tittelen sertifikater. Hvis det er en elektronisk Lein på tittelen din, vil tittelen være tilgjengelig gjennom den Go-Forny system, og fornyelse kan gjøres ved å følge instruksjonene i trinn 1.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-used-cars/77512.html

Previous:
Next:

kjøp av brukte biler