Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøp av brukte biler >> Content

Hvordan kjøpe Flood merkede biler

En bil blir flom stemplet som et resultat av omfattende vannskader. Dette er vanligvis et resultat av en naturkatastrofe. Statlige Institutt for Motor Vehicles og fylkesskattekontorene også referere til disse som berging biler. De anses utrygt å kjøre. I de fleste amerikanske stater, disse kjøretøyene er ulovlig å kjøre med mindre alle nødvendige reparasjoner er foretatt og passerer de offisielle Department of Motor Vehicles (DMV) eller fylkesskattekontor inspeksjon. Bilene kan da bli utstedt en "ombygd" title som tillater dem å være registrert og drevet lovlig. Men trenger du ikke å kjøpe flom merkede biler for kjøring. De kan også brukes for deler. Kjøp flom merkede biler ved å følge disse grunnleggende retningslinjene. Du trenger:
Flom merket /berging bil tittel eller sertifikat
Bill of sale
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk med lokale mekanikere, berging bilforhandlere og lokale avisannonser for å finne flom merkede kjøretøyer. Finn bilen du ønsker og kjøpe den.
2

Skaff berging /flom branded tittel eller sertifikat fra selgeren. Sørg også for at du får en regning for salg til kjøp.
3

betale for å ha flommen branded bilen tauet til garasjen eller virksomhet. Dette er for å sikre din egen sikkerhet og for å unngå eventuelle problemer med rettshåndhevelse.
4

Gå til din lokale Department of Motor Vehicles eller Fylke Office. Ta med berging /flom branded tittel eller sertifikat sammen med regningen for salg du har mottatt fra selgeren. Avhengig av statlige retningslinjer, fylle ut riktig skjema for å overføre bilen inn navnet ditt. Betale de nødvendige avgifter.
5

Vent noen uker å motta melding fra Department of Motor Vehicles eller Fylke Kontor at kjøretøyet har blitt overført til ditt navn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-used-cars/77509.html

Previous:
Next:

kjøp av brukte biler