Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte vannpumpen på en 1997 Northstar Motor

The Northstar serie av motorer ble produsert av General Motors 1991-2010. De er av bensin med doble overliggende kamaksler. Northstar motorene er mest vanlig i Cadillac biler som 1997 Eldorado, som har en åtte-sylindrede 4,6-liters motor. Vannpumpe i en 1997 Northstar-motoren forhindrer overoppheting ved å sirkulere vann og kjølevæske rundt motoren. Fremgangsmåten for å skifte vannpumpe er vanligvis den samme for alle Cadillac biler laget 1990-1998. Du trenger
Stikknøkkel satt
lukket beholder
Ren klut
Momentnøkkel
Vannpumpe med pakning
Vis flere instruksjoner
1 < p> Park bilen, slå av motoren og åpne panseret. Løsne kabelen fra den negative batteripolen med en pipenøkkel for å unngå uhell starter motoren. Plasser en beholder under radiatoren avløp og åpne avløp. La kjølevæsken renne ned i beholderen og forsegle den for senere bruk. Lukk avløp.
2

Koble fra luften renere med en pipenøkkel. Fjern festeboltene for vannpumpen talje, og ta av drivreim fra skivene. Koble vannpumpe skivene.
3

Fjern festeboltene for vannpumpen, og koble pumpen fra motoren. Kast pakningen for vannpumpen, og rengjør monteringsflatene for pakningen med en ren klut.
4

Monter ny pakning til studs av vannpumpen, og installere den nye vannpumpen. Trekk til festeboltene for vannpumpe til fem fot-pounds med en momentnøkkel.
5

Installer vannpumpen skivene. Installer vannpumpe trinse boltene med fingrene. Installer drivremmen. Stram vannpumpe trinse bolter til 22 fot-pounds.
6

Koble luften renere og kabelen til den negative batteripolen med en pipenøkkel. Skift kjølevæsken i radiatoren og sjekk kjølemiddelsjekk.
7

Kjør motoren til den når normal driftstemperatur. Sjekk kjølemiddelsjekk igjen og toppen av kjølevæske om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75151.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair