Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan endre Serpentine Belt på en 2004 Elantra

The 2004 Hyundai Elantra har flere motor alternativer tilgjengelig, men den eneste motoren på gruppen som har en serpentin belte er den 2,5-liters motor. The Serpentine beltet vil ha overtid og strekke utover grensene for beltestrammeren. Beltet snur alt tilbehør på motoren inkludert vannpumpe og dynamo. Unnlatelse av beltet gjør at motoren overopphetes og forårsake skader på motor og topplokk og tap av strøm til motoren. Endre det så snart du ser skader eller slitasje på beltet. Du trenger
1/2-inch stasjonen breaker bar
Vis flere instruksjoner
en

Locate den negative batterikabelen enden på batteriet terminalen. Løsne klemmen bolt på batterikabelen enden med en skiftenøkkel. Ta ut batteriet kabelen fra batteriet. Isoler batteriet kabelen fra terminalen.
2

Finn strammer foran på motoren like under servostyring skivene. Plasser en ½-tommers stasjon breaker bar i det firkantede hullet i strammeren arm og roter strammer mot klokken for å slippe spenningen på beltet. Fjern beltet fra reimskiver.
3

Drei strammeren med klokken til den frie arm posisjon og deretter installere det nye beltet rundt trinsene på forsiden av motoren. La beltet av strammer skivene for nå.
4

Roter strammeren mot klokken, skyver beltet på hjulet og roter deretter strammer klokken, slik at det å stramme beltet. Hvis du er usikker på hva beltet banen er, se klistremerke under panseret for et diagram som viser deg hvordan du kan rute det.
5

Fjern breaker bar fra strammeren. Installer den negative batterikabelen på minuspolen. Stram klemmen bolt med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72330.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair