Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik reparerer en Aluminum Tråd

Aluminium bildeler er lett og slitesterk. Gjengene skåret inn i aluminium er utsatt for stripping. Denne tendensen resulterer i behovet for å installere nye tråder å installere et tilbehør til en aluminium del. Utskifting thread inserts er laget av stål, har en sterkere trekkraft enn aluminium tråder og er mindre sannsynlig å strippe når du installerer eller fjerner en bolt fra det installerte tråden innsatsen. Trådene erstattet med en tråd innsatsen vil forbli på størrelse med den opprinnelige strippet aluminium tråder, slik at du kan gjenbruke tilbehør-medfølgende festene. Du trenger
Thread Sett reparasjonssett
Drill bit satt
3/8-inch drill motor
Klippe væsken
Punch
Hammer
Vis flere instruksjoner
en

Fest boret i chucken av en 3/8-inch drill motor. Velg en bitstørrelsen spesifisert av hullet dimensjonering diagram fra en borekrone sett. Se i tråden reparasjonssett hull dimensjonering diagram å bestemme hullstørrelsen nødvendig å installere tråden innsatsen.
2

Påfør skjærevæske til borekronen og hullet som inneholder de skadede aluminium tråder.

3

Bor ut de skadede gjenger med borekronen installert i 3/8-inch drill motor. Påfør kutte væsken gjennom hele boreprosessen å holde boret fra tilstopping med aluminium.
4

Trykk nye tråder inn i hullet med kranen vist på hull dimensjonering diagram og tee-håndtak springen nøkkelen som følger med tråden insert reparasjonssett. Påfør kutte væsken til de kutte gjengene på kranen for å produsere rene tråder i aluminium mens du slår på tee-håndtaket Svingjern klokken.
5

Snu tee-håndtak Svingjern mot klokken for å fjerne kranen fra nå gjenget hull.
6

tråden en tråd innsatsen på slutten av installasjonen verktøyet som følger med din tråd reparasjonssett.
7

Sett enden av tråden er festet i gjengede hull aluminium. Slå installasjonen verktøyet klokken for å træ sette inn i hullet. Stoppe å snu installasjonen verktøyet når tråden innsatsen er i flukt med toppen av gjenget hull.
8

Fjern installasjonsverktøyet fra det installerte tråden innsatsen.
9

Slide et slag i den installerte tråden innsatsen. Streik baksiden av slag med en hammer for å fjerne tang fra bunnen av tråden innsatsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72468.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair