Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan nå den Flasher Relay i en 1997 Jeep Cherokee

The 1997 Jeep Cherokee bruker en kombinasjon flasher for blinklys og fireveis blinklys eller beredskap blinklysene. Tilgang til blitsen er ekstremt dårlig og krever fjerning av flere trimme paneler på dashbordet. Ledningsnettet på blitsen er lang nok til at du kan trekke den ut ganske langt, men du kan ikke fjerne det med å koble fra ledninger-sele kontakten fra blinklys. Mens tid-krevende, er prosessen med å fjerne panelene for å få tilgang til blinkeren ikke vanskelig. Du trenger
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Finn de to skruene som holder styring-cover åpning på plass. De er plassert på undersiden av panelet, rett under kanten på dashbordet. Fjern skruene med en skrutrekker og trekk deretter panelet ut av snap klipp på toppen av panelet. Sett den til side for nå.
2

Fjern de to skruene fra kneet blocker under panelet du nettopp fjernet. Bruk en stjerneskrutrekker på disse skruene også. Trekk toppen ut og løsne lokalisering tappene i bunnen av kneet blocker. Ta av panelet og sett det til side.
3

Reach gjennom påhengsmotoren side av styre-kolonnen åpning og over toppen av rattstammen. Koble blinklys fra festebraketten, det bare klikker på plass
4

Trekk blinklys releet inn i rattstang åpning.. Koble fra ledningene-sele kontakten fra selen og ta det gjennom rattstang åpning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72315.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair