Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Blackhawk Automotive Verktøy

For de i alvorlig bil reparasjon som profesjonelle automotive verksteder tilbyr Blackhawk Automotive en rekke kraftige verktøy for en rekke reparasjon prosedyrer. Enten du bytte ut en sending, reparere kollisjonsskade, eller løfte en tung lastebil, kunne Blackhawk Automotive verktøy finne en fremtredende plass i din bil butikk. Kollisjon Repair Kit

Blackhawk Automotive tilbyr en kollisjon reparasjonssett som er en del av sin Porto-Power linje. Den batteridrevne settet kan brukes hvor som helst, er det ikke behov for en stikkontakt. Alle vedleggene i settet smekker på plass viktigste forsamlingen, da låses på for enkel sikkerhet. En hard plast bæreveske holder alle delene organisert og lett å bære for reparasjonsarbeid jobb.
Long Ram Jack

For å løfte kjøretøy med større letthet, Blackhawk Automotive produserer en lang ram jack. Jekken er beregnet for last opp til 4 tonn, og kan brukes enten manuelt eller med en luftkompressor som drives ved 90-175 psi. Den lange ram jack maksimale løftehøyde er notert på 34-3/4 inches og minimum løftehøyde er notert på 19-3/8 inches.
Transmission Jack

Blackhawk Automotive tilbyr en unik teleskopisk overføring jack. I motsetning til enkelte andre overføring knekt på markedet, designet Blackhawk Automotive sin jack med en spesielt bred base måler 39-1/2 inches bredt for å hindre tipping en gang Transmisjonen er montert. Overføringen jack er i stand til å holde opp til 1 tonn vekt.
Pull Ram

å hjelpe med tunge trål prosedyrer i bilindustrien butikker, tilbyr Blackhawk Automotive en heavy- plikt trekke ram med to kroker. Hver krok er dimensjonert for å passe med en 3/8-inch kjeden. Trekk ram har en 5-1/2 tommers slag for å gjøre trekker lengre og jevnere. Blackhawk Automotive pull ram har polyuretan seler og er i stand til å håndtere last opp til 5 tonn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71979.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair