Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Typer Vinyl Paint for Cars

Den type maling du velger for din bil avhenger av hva du vil at bilen skal se ut. Vinyl maling kan brukes på vinyl-, plast-eller metall i eller utenfor bilen. De kommer i spray samt maling-on former. Velge dem over andre malinger for utforming allsidighet, sterk vedheft og holdbarhet. Noen malinger selv har en bit av selve vinyl harpiks i dem for å tillate fleksibilitet og gi dem bedre utholdenhet. Fordeler

Vinyl maling på biler er ideell for sin sterke holdekraft når det kommer til glatte overflater. Det lar deg også lage unike design, spesielt når styling hot rods og muskelbiler. Ved hjelp av vinyl maling på taket av bilen din vil sikre at du ikke trenger en touch opp i svært lang tid. Den eneste ulempen med sin sterke limet makt er at det er vanskelig å fjerne.
Vinyl Interiør Maling
p Med tid, maling på deler av bilens interiør som dashbordet vil slites av. Du vil også finne at dørhåndtak og håndtak blekne med tiden. Spray dem med vinyl maling som det beste virkemidlet for å gjenopprette disse delene til sin tidligere finish.
Spray Paint for Interiors

Spray-on interiør maling er ofte valgt fordi disse malinger gjennomtrengningsevne gjennom vinyl overflater på dashbordet og andre slike deler. Malingen bygger seg dypt inn i materialet, slik at det ikke forsvinner eller chip bort. Av denne grunn, mange malingsleverandører referere til disse som fargestoffer. Disse maling selges også med et ripesikkert garanti.
Vinyl utvendig maling

Vinyl maling kommer i flere typer for utsiden av biler, oftest som spray og aerosoler. Det er bestemte typer vinyl maling som bil klistremerker kan brukes til og fjernes fra enkelt. For takene, de fleste velger svart vinyl taket maling, da dette er den mest holdbare og ikke chip off i ekstreme værforhold.
Vinyl Wraps

Vinyl wraps er lim-backed tynne filmer av vinyl, som brukes ofte som designelementer. Deres fordel er at du ikke trenger å male detaljer på en bil og vente på dem til tørk. Videre kan du tilpasse bilens design gjentatte ganger. Dataassistert design og fargevalg er ubegrensede, du kan også bruke maling over grunnleggende brytes for å gi bilen en identitet for seg selv. Endelig er vinyl wraps enkelt fjernes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71883.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair