Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan Sett Hatch på en 1995 Ford Explorer

Hvis den bakre luken på din Ford Explorer er skadet eller behov for utskifting, kan du få en erstatning fra forhandler eller en body shop, eller finne en brukt luke på en restverdi tunet. Endre luken er et godt hjem prosjekt som du kan oppnå i et par timer i din innkjørsel eller garasje med grunnleggende håndverktøy. Den 1995 modellen luke er veldig grei å endre. Det er ingen ledninger som går fra kroppen til luken, så du trenger ikke å håndtere eventuelle elektriske forbindelser. Du trenger
Flat skrutrekker
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Åpne bakre luke av Explorer, og støtte den med noe slik at den gjør ikke falle når du fjerner de gassdempere. En gammel kosteskaft eller en del av 2 x 4 trelast fungerer bra for dette.
2

Fjern fjærklemmene på gassdempere med en liten, flat skrutrekker ved å lirke dem ut av ballen kontakten på enden av streverne. Det er fire kilder som må fjernes.
3

Trekk gassdempere av ballen stikkontakter ved å trekke dem rett ut. Du må trekke fra begge endene av struts og deretter sette dem til side. Ikke slå av strut kroppen som du tar den eller den felles vil binde og ikke komme uten ball stud.
4

Finn mountingsskruene på hengslene og fjerne nøttene med en socket og skralle . Du må nøye trekke headliner tilbake nok til å få tilgang til nøtter.
5

Fjern forsiktig luken som en forsamling. Plasser den nye luken på plass og juster festeboltene med hengslene. Skyv bolter gjennom hengslene og installere de mutrene. Stram mutterne med en socket og skralle.
6

Plasser en gass strut på kulefestet på kroppen og luke. Installer fjærklemmene ved å skyve dem inn til de smekker over ballen. Fullfør denne installasjonen for både struts deretter fjerne den støtte som du brukte til å holde luken opp.
7

Steng luken og kontrollere justeringen. Det bør klinke sikkert og bli på linje med kroppen linjer på lasteplanet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71882.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair