Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Retninger for å fjerne den varme kjernen i en 1995 GMC

den varme kjernen i ditt klimatiserte 1995 GMC C1500 lastebil er en ganske enkel varmeveksler enhet som utveksler varmen fra motorens kjølevæske med den kalde uteluften. Denne prosessen varmer opp kupeen på lastebilen. Hvis varmeapparatet kjernen utvikler en lekkasje og lekkasjen går uoppdaget eller ureparert i lengre tid, risikerer du overoppheting av motoren og føre til alvorlige skader. På denne bilen, er ovnen kjernen ligger i luften boksen bak hanskerommet i dashbordet. Du trenger
Kjølevæske dreneringspannen
Flat skrutrekker
Phillips skrutrekker
Socket satt
Extensions
Ratchet
New varmeapparat kjerne
En gallon av ny kjølevæske

Vis flere instruksjoner
en

Plasser renne pannen under radiatoren tappekranen og åpne ventilen ved å vri den mot klokken. Fjern radiatorlokket ved å trykke ned og vri den mot klokken.
2

Løsne klemmene på varmeapparatet slanger der de møtes skottet mellom passasjer og motorrom ved å skru dem mot klokken. Ta tak i enden av slangen og vri frem og tilbake mens du trekker slangen av varmeapparatet kjernen brystvorten. Gjør dette for begge slangene.
3

Fjern hanskerommet. Dette kan kreve en stjerneskrutrekker, en Torx (star bit) skrutrekker eller en liten socket og skralle. Merke noen elektriske tilkoblinger og vakuum linjer som går til luft boksen og koble dem. Vri forsiktig og trekk vakuum beslag. Trykk elektrisk montering låsene og trekke fra hverandre.
4

Fjern luften duct som går langs gulvet. Igjen, kan dette kreve med en stjerneskrutrekker, en Torx bit eller en liten kontakt. Skruer, bolter eller muttere vil bli slått mot klokken.
5

Åpne passasjerdøren og fjerne hengslene søyle trim paneler. Disse er vanligvis sikret med to Phillips skruene som trenger å bli slått mot klokken. På noen lastebiler, vil ECM modulen må fjernes fra monteringsplaten og sett til side. Ikke koble den fra.
6

Finn og fjern den store runde viftemotor dekselet og fjern deretter viftemotor. Snu nøtter eller bolter mot klokken med riktig verktøy.
7

Fjern boltene som fester ovnen saken til skottet ved å skru dem mot klokken med en skralle og socket og fjerne varmeren saken fra lastebilen.
8

Fjern de sju skruene som lukker varmeren saken ved å vri dem mot klokken med Phillips skrutrekker. Fjern brakettene og festene som fester ovnen kjernen i varmeapparatet boksen og fjerne varmeren kjernen.
9

Skift og re-feste varmeren kjernen i boksen. Re-montere varmeren boksen og stram skruene
10

Monter varmeren boksen til skott og stram skruene og mutterne som følger:. Nederste skruene til 17 tommers-pounds, øvre skrue til 97 tommer -pounds og nøtter til 25 tommers-pounds ved å dreie dem med urviseren med riktig verktøy.
11

Fest varmeapparat slanger til varmeapparatet kjernen brystvortene, skyv klemmene til en halv tomme fra slange ender og trekk dem inntil de ikke vil bevege seg når det utøves på dem ved å dreie dem med urviseren med rett skrutrekker.
12

Installer blåseren motor og dekk, og stram til skruene før de gjør ikke snu når moderat kraft. Hvis fjernet, re-montere ECM modulen. Monter trim paneler, lavere luft kanalsystem og hanskerommet i motsatt mote av fjerning. Koble eventuelle elektriske ledninger og vakuum linjer fjernet tidligere. Lukk radiator avløp ved å vri den mot høyre hånd.
13

Fyll radiator til kjølevæskenivået når til rett under påfyllingshullet halsen. Start lastebil og la det komme til driftstemperatur mens du sjekker for lekkasjer. Toppen av nivået som trengs. Kontroller at overflow flasken er på det anbefalte nivået og fyll etter behov. Sjekk for lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/70043.html

Previous:
Next:

kjølesystemer