Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan få V-Rod Vise Gear Position

De fleste motorsyklister vet hvilket utstyr de er i ved å forstå hastigheten og omdreininger per minutt av sine motorer ved sin tone og loudness. Så hvis du går 45 km /h, og motoren din er så høyt som det vanligvis blir, er du sannsynligvis i den første av V-Rod seks gir. Noen mennesker har problemer med å oppfatte dette, så de er avhengige av en "Girindikatoren" som fungerer med alle motorsykler, som Harley-Davidson V-Rod. Disse indikatorene har elektronisk, i stedet for mekanisk, speedometers. Flere selskaper gjør disse indikatorene. Du trenger
service manual
skrutrekker, unbrakonøkkel eller Torx keSide-cutut tang
Tape eller varme krympe slangen
Varmepistol (i noen tilfeller)
Vis flere instruksjoner
en

Identifiser tenning, nøytral bryteren, speed signal, turteller adapter og jordledningen på V-Rod bruke tjenesten manualen for din modell år V-Rod. Jordkabler er alltid svart.
2

Fest Girindikatoren til styret på et sted som er lett for deg å se. Vanligvis gir indikatorer knytte til barer med én skrue som følger med utstyret indikator. Stram skruen med en skrutrekker, unbrakonøkkel eller Torx nøkkel, avhengig av merke av utstyret ditt indikator.
3

Løft høyre side av setet for å avsløre V-Rod ledningsnettet . De fleste komponentene i denne ledningsbunt klikkes sammen. Hvordan du installerer Girindikatoren inn i ledningsnettet kan variere avhengig av utstyret ditt indikator og vil bli forklart i instruksjonene som følger med det.
4

Expose, om nødvendig, de fem ledninger, som er rød, brun, hvit, grønn og svart på de mest populære utstyr indikatorer, som ledningen fra Girindikatoren til de tilsvarende delene av ledningsnettet. Noen gir indikatorer kan komme med ledninger isolert av en enkelt rør eller wrap. Noen gir indikatorer kan komme med løse ledninger. Expose ledninger isolert i en enkelt kabel ved å klippe den omsluttende isolasjonen med side-cut tang.
5

Route bak ledningen til den bakre coil og koble at ledningen til spolen med maskinvare som følger med, eller anbefalt av, produsenten av utstyret ditt indikator.
6

Sett den hvite Girindikatoren wire, på de fleste V-Rods, inn i den trekantede fartsmåleren kontakten i ledningsnettet like over den bakre sylinder.
7

Plug de svarte, grønne og svarte ledningene inn i de tilsvarende kontaktene bak speedometer og lys måleren festet på styret. Ledningsfargene kan variere avhengig av merket på Girindikatoren du kjøper og modellen året av V-Rod.
8

Isoler disse ledningene med tape eller krympeslange i henhold til anbefalingene fra produsenten av utstyret ditt indikator. Seal krympeslange til ledninger med en varmepistol.
9

Program giret indikatoren i henhold til sin instruks. I de fleste tilfeller er dette så enkelt som å starte motorsykkelen i nøytral og ridning V-Rod mens tilbringe ca 25 sekunder i hvert gir.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/62243.html

Previous:
Next:

auto Bremser