Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner en Prop Shaft Universal Kobling på en Ford F150

The propellakselen på en Ford F - 150 refererer til fronten drivakselen , som forbinder overføre saken til fronten pinion flensen. Dette propellakselen har universell ledd på begge sider , noe som gjør at propellakselen å rotere med overføring saken mens også beveger seg med forstillingen . Hvis du trenger å fjerne propellakselen fra forsiden av stasjonen toget , må du fjerne den universelle koblinger på begge sider . Dette tar ca en time . Du trenger
bremseklosser
Jack
Jack står
Tire jern
3/8-inch skralle og socket sett
Fastnøkkel satt
Vis flere instruksjoner
en

sett bremseklosser rundt bakhjulene og sett på parkeringsbremsen . Løft de fremre hjulene på bakken med jack, deretter ta av forhjulene ved hjelp av dekk jern .
2

Finn propellakselen , som går med en liten vinkel fra baksiden av overføringen på overføre saken til den fremre suspensjonen og pinion flensen. Unbolt den universelle kobling på propellakselen fra pinion flens med 3/8-inch skralle og socket og en fastnøkkel .
3

skru fra hverandre universalkobling fra propellakselen ved overføring tilfelle med 3/8-inch skralle og socket og en fastnøkkel . Trekk propellakselen ut av foran drivverk med begge hender.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/62039.html

Previous:
Next:

auto Bremser