Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan å balansere Chevy Rods og Pistons

Chevrolet motorer er rutinemessig restaurert og modifisert for bruk i klassiske biler. Et nyttig modifikasjon er presis balansering av interne motorkomponenter som forlenger motorens levetid. Ofte referert til som "blueprinting," hele balanse prosessen krever bruk av dyre maskiner og sveiseutstyr. Men balansere stempel og stang forsamlinger er en gjør-det-selv-prosjekt som krever bare tålmodighet og minimalt utstyr. Du trenger
Scale
Vise
Grinder eller fil
Vernebriller
Vis Vei Mer Instruksjoner
en

alle stempel og stang forsamlinger og sortere gruppe fra den letteste til tyngste. Den letteste forsamlingen er benchmark vekt som de andre vil matche ved gjennomføring av balanse prosessen.
2

Klem tyngste stempel og stang montering i en skrustikke og fjerne en liten mengde metall fra casting søm av stangen med en fil eller kvern. Pass på å bruke vernebriller ved sliping. Vei stempel og stang forsamlingen med jevne mellomrom, være forsiktig med å fjerne for mye metall.
3

Grind eller arkivere avstøpning søm på hver stang til alle stempel og stang forsamlinger møte benchmark vekt. Hver stang har to casting sømmer - en på hver side - så prøv å fjerne like mengder metall ved å bytte fra side til side i løpet av metall fjerningen
4

Kontroller vekten av hvert stempel. og stang montering av en sluttrengjøring og reweighing. Registreringer eller grindings vil lodge inne stempelkronen. Rengjør hver og en grundig, deretter ta en endelig vekt sammenligning. Juster noen vekt avvik etter behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61210.html

Previous:
Next:

auto Bremser