Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Installasjon av sentrum Support Lagrene i en Ford Ranger

The Ford Ranger har en drivaksel (også kalt en drivlinje) som forbinder overføring til bakakselen. Modellene med lengre akselavstand har lengre drivaksler, og på grunn av dette, må ha noen form for støtte, slik at drivakselen ikke går ut av balanse. Dette kalles et senter støttelager eller en bærer lageret, og den monteres i midten av drivakselen. Hvis dette lageret skulle svikte, så drivakselen vil vibrere og kan mislykkes, noe som vil hindre at bilen beveger seg. For å løse problemet, må du installere et nytt senter støtte peiling. Du trenger
Hjulklosser
Jack
Jack står
Fastnøkkel satt
3/8-inch skralle og socket sett
Stor hydraulisk trykk
Replacement sentrum Lagrene
Vis flere instruksjoner
en

sette bremseklosser rundt forhjulene på Ranger og løft den bakre av bakken med jekken. Sette bukker under akselen.
2

Lå på ryggen og trekk under Ranger. Unbolt drivlinjen fra bakakselen flens med 3/8-inch skralle og socket og en fastnøkkel. Unbolt sentrum support peiling på drivlinjen fra rammen med 3/8-inch skralle og socket og en fastnøkkel. Unbolt drivlinjen fra overføre saken med 3/8-inch skralle og socket, og trekk enheten ut fra undersiden av Ranger.
3

skru fra hverandre halve rundfelling fra koplingen akselen med 3/8-inch skralle og socket og en fastnøkkel. Ta av seg åket fra drivakselen. Trykk midt Lagrene av av seg åket med stor hydraulisk trykk. Monter det nye senteret støtte peiling på drivakselen med stor hydraulisk trykk.
4

Bolt halv runde åk på drivakselen er kopling akselen med 3/8-inch skralle og socket og en åpen-end skiftenøkkel. Sett drivakselen tilbake under Ranger og installer den til rammen, bakakselen og overføre saken med 3/8-inch skralle og socket og en fastnøkkel. Senk Ranger ut av bukker med jekken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/62074.html

Previous:
Next:

auto Bremser