Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik feilsøker en Dayton Generator

Dayton generatorer kommer i flere størrelser for bærbare hjem og kommersiell bruk. Generatorene er tilgjengelige i 2450, 3500, 5000, 6500 og 10.000 watt modeller. Alle generatorer hjelp av en enkel motor for å skape et brensel basert strømforsyning. Hvis du har grunnleggende mekaniske ferdigheter, er det mulig å feilsøke og fikse generatoren. Det er viktig at generatoren skal vedlikeholdes for å redusere antallet av mekaniske problemer som kan oppstå. Alle de Dayton generatorer er lett å håndtere på de to hjul med unntak av 2450 watt modellen. Dette betyr at det er mulig å arbeide på generatoren på nesten alle steder. Du trenger
Forgasser rengjøringsmidler
WD-40
Vis flere instruksjoner
en

Forsøk å starte motoren og lytte nøye. Noter resultatet. Hvis motoren ikke sveiv, finn kontrollpanelet og sjekke den 12-volts sikring. Bruk en spenning meter for å sjekke batteriet for strøm. Bytt ut sikringen og prøv igjen.
2 p Hvis motoren ikke vil sveiv med ny sikring, sjekk batteri tilkoblinger for korrosjon. Sjekk også ut batteriet for svulmende. Rengjør batteripolene forbindelser med en stålbørste og forsøke å starte generatoren. Hvis maskinen har vært forsømt i lang tid eller venstre utenfor under ekstreme varme og kalde vær sykluser, kan batteriet må skiftes ut.
3

Sjekk drivstoff nivå og oljen. Generatoren må ha drivstoff og olje for å fungere. Skift olje hvis det ikke har blitt gjort nylig og fylle bensintanken. Forsøk å starte generatoren.
4

Endre tennplugger og luftfilter etter gass og olje er blitt fylt. Det er vanlig for plugger å gå dårlig og luftfiltre vil tette etter bruk av generator utendørs.
5

Sjekk forgasseren for tilstopping. Skitne forgassere vil føre til at motoren "kveler" og potensielt dør kort tid etter start. Se etter ansamling på forgasseren og rengjør den med en stålbørste. Spray del med en forgasser renere.
6

Sjekk choken for stikker og spray med WD-40. Trykk på primer-knappen flere ganger før start.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61155.html

Previous:
Next:

auto Bremser