Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Juster parkeringsbrems Equalizer på skivebremser

Du kan justere parkeringsbremsen equalizer på bilen med skivebremser rett fra din hjemme garasje, sparer deg for tid og penger. Den equalizer tar opp slakk i parkeringsbremsen kabelen. Parkeringsbremsen kabel slakkere og strekker seg ut over tid med bruk. Du vet det er på tide å justere parkeringsbremsen når du parkerer bilen i nedoverbakke og sett på parkeringsbremsen, men bilen glir fremover. Justering av parkeringsbrems gjenoppretter funksjonen til parkeringsbremsen system. Du trenger
Hjulklosser
Floor jack
to bukker
skrutrekker
1/4-inch-drive dyp socket satt
Vis flere instruksjoner

en

Sett bremseklosser bak forhjulene. Plasser gulvet jack under bakre ramme og heve opp bilen. Slide bukker under bilen ved siden av hvert bakhjul. Senk bilen på bukker.
2

Løsne parkeringsbremsen. Fjern midtkonsollen mellom førersetet og passasjersetet foran ved å fjerne skruene som holder konsollen dekselet på plass med en skrutrekker.
3

Løft opp på parkeringsbremsen om seks til 8 hakk. Prøv å spinne bakhjulene med hendene. Hvis de beveger seg, kople ut parkeringsbremsen og finne justeringsmutter festet til parkeringsbremsen kabelen. Slå denne mutteren med urviseren med en socket satt til det er vanskelig å sette på parkeringsbremsen, opptil seks klikk.
4

Spin bakhjulene igjen. De bør være låst. Sett konsollen dekselet tilbake på plass og fest skruene som holder den der. Løft opp bilen, ta ut jack stands, senke bilen til bakken og fjerne bremseklosser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58505.html

Previous:
Next:

auto Bremser