Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hva er hensikten med en bil Transmission?

Sendinger er en viktig del av det som gjør en bil løp. Det er festet til motoren og sørger for at motoren og hjulene snu synkronisert med hverandre. Tenk på overføringen som en kjede på en sykkel. Det holder motoren (pedal) å snu i tide med hjulet uavhengig av hva utstyret bilen er i. Det er også den delen som du ikke tenker på før det slutter å fungere. Funksjon

En overføring er den delen av en motor som kobler motoren til hjulene. Det er innenfor denne del av maskiner at kraften produsert av motoren blir overført til hjulene. Et nivå av presisjon er nødvendig mens du gjør dette fordi hver motor drives for egen optimal RPM (omdreininger per minutt) rekkevidde, og det er overføringen som holder alt i balanse.
Front vs Bakhjulsdrift

Plasseringen og utformingen av bilens girkasse varierer avhengig av om bilen er foran eller bakhjulsdrift. For en bil som opererer i bakhjulsdrift, vil overføringen strekker seg fra baksiden av motoren mot bakhjulene (pukkel mellom fører og passasjer seter er vanligvis der det er plassert). Overføringen kobles til drivakselen som er koblet til bakakselen. Overføring for forhjulsdrevne biler kalles en transaksel og det kroker rundt motoren på førersiden og er direkte knyttet til framakselen.
Planetary Gear Set

Innenfor overføring, gjør at planetgir sett girene til å skifte både forover og bakover. Hovedkomponenten i dette er en stor tannkrans som har fire mindre tannhjul inne. Disse mindre tannhjul er konfigurert på samme måte som vårt solsystem er: et sentralt større utstyr med to eller flere små kretser rundt det. Dette gir systemet i konfigurasjon med inn-og utgående aksler er det som gjør at motorene å skifte gir i en manuell girkasse bil.
Momentomformer

momentomformer er den delen av en automatisk girkasse som gjør at en motor for å holde i gang selv når bilen ikke er i bevegelse. Det består av tre deler: pumpe, turbin og statoren. Når en motor som er i bevegelse, er overføring væske tvinges fra pumpen til turbinen, og deretter inn i statoren. Hvis kraften av væsken inn i turbinen bremser (samme måte som når en bil har stoppet), er statoren låst til turbin hastighet plukker opp igjen.
Computer Sensorer
< p> Datamaskiner er nå en del av hver bil overføring. Sensorer innenfor overføring monitor alt fra bilens hastighet til motorbelastning og pedal posisjon og bruke denne informasjonen for å administrere giring prosessen. Mer avanserte overføring datamaskiner selv åpner for en øyeblikkelig skifte mellom automatisk og manuell kontroll av sendingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60666.html

Previous:
Next:

auto Bremser