Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte 2006 XB Scion Front Bremser

Skifte bremsene foran på Scion Xb er et prosjekt som du kan gjøre i oppkjørselen din. Det er ikke en vanskelig prosedyre, og hvert hjul tar bare ca 30 minutter å fullføre. Det er viktig at du er i stand til å håndtere så mye av vanlig vedlikehold på Scion deg selv at du kan, noe som kan bidra til å hindre deg fra å betale for arbeidet på et verksted. Du bør kontrollere rotorene på samme tid du endrer dine bremseklossene. Du trenger
nye bremseklosser
Automobile jack
Hjulklosser
hjulmutternøkkel
Jack stand
Caliper stempel verktøyet
Socket satt Kalkun baster
renne pan
Vis flere instruksjoner
en

Park Scion på et plant underlag og skru av tenningen. Pop og sikre panseret. Finn master bremsesylinderen på baksiden brannmur, på førersiden av bilen. Hevert halvparten av bremsevæske fra sylinderen, ved hjelp av kalkun baster. Plasser væske i avløpet pan å resirkulere senere.
2

Place et sett med bremseklosser bak bakhjulene på Scion. Løsne hjulet sin slepe nøtter med en hjulmutternøkkel. Hev bilen med bil jack. Plasser en jack stå under den, nær jekkpunktet, og heve den til rammen. Fjern lug nuts med hjulmutternøkkel. Trekk hjulet av bilen.
3

Løsne bøylen beholde pins med en stuss og skralle. Trekk bøylen fra hjulet. Ta ut bremseklossene fra målepunktet. Sett stempel verktøyet i bøylen og vri den i inntil stempelet setene seg innenfor bøylen boliger.
4

Sett inn de nye bremseklosser og retainer klipp i bøylen. Plasser bøylen på festebraketten og stram pins med socket og skralle. Plasser rattet på bilen og trekke til mutrene med hjulmutternøkkel. Gjenta prosessen på det andre hjulet. Fjern jekkfoten fra under Scion og senke bilen til bakken med jack.
5

Legg bremsevæske til master sylinderen for å bringe den til riktig nivå. Pump bremsene flere ganger til bremsepedalen er fast.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58635.html

Previous:
Next:

auto Bremser