Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endrer jeg Dynamo i Min Nissan quest?

Nissan quest bruker en dynamo montert på fronten av motoren for å generere strøm til minivan. Denne delen er kritisk i riktig drift av van fordi hvis det går ut, så gjør alle elektriske tilbehøret benyttes av kjøretøyet. Selv om det ikke er teknisk vanskelig å erstatte dynamoen, kan det være litt frustrerende å få tilgang til og fjerne, som vil ta ekstra tid. Du trenger
Jack
Jack står
3/8-inch skralle og socket satt
Fastnøkkel satt
Replacement dynamo
Vis flere instruksjoner

en

Åpne panseret. Fjern den negative terminalen på batteriet med skralle. Fjern den positive terminalen neste. Jekke opp fronten av quest hjelp av jack og deretter plassere bukker under jack punkt på sidene av bilen. Senk jack å sette van på stands.
2

skru fra hverandre understell dekselet foran på motoren ved bruk av 3/8-inch skralle og socket, deretter flytte den ut av veien. Lokaliser dynamoen på førerens side av motoren, nede ved bunnen av motoren. Løs tomgangsskiven justering bolt, som er i midten av motoren. Koble fra de elektriske kontaktene på dynamo. Løsne skruene som holder den på plass ved hjelp av en fastnøkkel.
3

Pivot dynamoen slik at beltet blir løs. Skyv beltet ut av dynamoen skivene med hendene. Unbolt dynamoen resten av veien fra motorblokken med 3/8-inch skralle og socket. Senk dynamo ut av motorblokken med begge hender.
4

Løft erstatning dynamo inn i motorrommet og skyv dynamoen festeboltene i sine pivot poeng. Hold dynamoen, slik at du kan skyve beltet over skivene. Trekk dynamoen å stramme beltet, og stram boltene på dynamoen med 3/8-inch skralle og socket.
5

Koble de elektriske kontaktene på dynamo for hånd. Reinstallere motoren understell dekselet ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket. Senk van off av stands ved hjelp av jack. Sett batteriet på plass forbindelser med skralle, installere den positive terminalen først, deretter den negative terminalen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60435.html

Previous:
Next:

auto Bremser