Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

1994 Ford F-150: Air Bag fjerning

Det første året at kollisjonsputer var tilgjengelig på en Ford F-150 pickup var 1994. Kollisjonsputer ble standard på F-150s fra dette punktet. Kollisjonsputer er sikkerhetsanordninger, men de er eksplosive, når du trenger å fjerne rattet, må du ta noen forholdsregler for å skikkelig fjerne kollisjonspute. Ellers risikerer du å skade deg selv. Oppgaven er ikke vanskelig, skjønt, og du kan gjøre det med grunnleggende verktøy. Du trenger
Fastnøkkel satt
Flat skrutrekker
Torx-skrujern satt
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret . Fjern minuspolen fra batteriet ved hjelp av en skiftenøkkel. Gjenta prosessen for den positive terminalen, og deretter vente 10 til 30 minutter slik at eventuelle lagrede energien i systemet til å forsvinne.
2

Se på baksiden av rattet og finn plast hullplugger på hver sin side av hjulet. Bruk flat skrutrekker for å løsne disse dekslene. Deretter skrus de underliggende skruer med torx-skrutrekker.
3

Trekk kollisjonsputen bort fra rattet og vri den til den ene siden slik at du kan se baksiden. Det er en gul glidende kontakt på baksiden som må fjernes, samt et horn sele. Koble begge og trekke kollisjonsputen ut av bilen, holder den ved ryggen med ansiktet opp.
4

Oppbevar kollisjonsputen på et trygt sted borte fra statisk elektrisitet og møte opp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60289.html

Previous:
Next:

auto Bremser