Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Typer av Lip Seals

Forstå typer leppetetninger hjelper deg med å redusere vedlikeholdskostnader, øke ytelsen og forlenge produktets levetid. The Rubber Manufacturers Association viser 20 forskjellige typer syntetisk gummi i varierende karakterer og kvaliteter. Hver type har sine egne egenskaper. Gummien leppetetning må være tilstrekkelig til å forsegle pumpe, motor eller transmisjon. Heat er den hyppigste årsaken til leppetetningen svikt, men press eller forskyvning kan forårsake en leppetetningen å mislykkes. Leppe tetninger for pumper

pumper, radial akseltetninger beholde væske, sel tilfeller og beskytte lagre, gir og motorer. Sel er viktig i pumpens funksjon. De vanligste årsakene til pumpesvikt er lagrene og forurensning, både som følge av leppetetninger. ANSI standard leppetetninger hindre pumpesvikt. Forseglingen må være riktig størrelse for pumpens maskinvare. Leppetetninger er ineffektive utover grensene fastsatt av produsenten. Typer radial leppetetninger er vanlig, bølge eller helix. Leppepakning produsentene angir den maksimale hastigheten som leppetetningen vil beholde væske.
Leppetetninger for Automotive transmisjoner

I bilindustrien transmisjoner, sel sikre lagrene og tannhjul forbli oljet . I bilbransjen sendinger, er sel utsettes for høye temperaturer og raske bevegelige deler. Radial akseltetninger med fjærbelastede lepper må være riktig størrelse for overføring og katalysator. Fluid vil flykte i hastigheter utover de rammer som er fastsatt av produsenten. Når hastigheten øker, temperaturen under leppen stiger, fordi radiale leppetetninger svare på friksjon. Hvis leppetetningen er feiljustert, er den underlagt angre press, og det kan knuse eller rive. Riktige seler forlenge levetiden på overføring og sikre optimal ytelse.

Leppetetninger for flymotorer

Hydrauliske pumper i fly er sentrifugalpumper. Roterende rustfrie ringer i jetmotorer er magnetisert med en plan flate festet til en horisontal aksel og forseglet med en O-ring. Den magnetiske roterende ringen er vektet med magnetiske tetninger, noe som skaper jevnt trykk og lav friksjon. Overflaten av leppetetningen er faktisk rygger. En glatt overflate er glatt når dekket med olje, og det genererer varme. En leppe tetning med en ru overflate bærer fort, mens leppetetninger som er for glatt eller for grovt kan lekke. Magnetiske tetninger er vedlikeholdsfrie for 40.000 timer uten lekkasjer. Thrust lagrene er beskyttet av leppetetninger i kassetter. Olje ringer spray en oljetåke på sentrifugalpumpen lagrene. Oljen må være riktig viskositet og temperatur.
Leppetetninger for Petroleum Industry

The American Petroleum Institute (API) setter standarder for oljeraffinerier. Oljeraffinerier lider en 85 prosent segl strykprosent. Leppetetninger som brukes i petroleumsindustrien er karbon belagt og innenfor en patron som kreves av API Standard 682. Pakningene må være fremstilt av homogent materiale. Leppetetninger som brukes i olje-raffinerier er minst 3 mm tykt og spyles periodisk å forbli funksjonelle. Trykket er den sterkeste kraft leppetetningen brukes i petroleumsindustrien. Tetningsringen må limes silikon karbid og wolframkarbid med nikkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61746.html

Previous:
Next:

auto Bremser