Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan komprimere en Big Caliper Piston for skivebremsene på en 1993 Honda Accord

De fremre kalippere på 1993 Honda Accord inneholde store caliper stemplene. De bakre kalippere (på gjeldende bakre skivebrems modeller) er omtrent halve størrelsen av front calipers, og dermed stemplene er også mye mindre. Ingen spesielle verktøy er nødvendig for å komprimere de fremre caliper stemplene på Accord, derimot, fordi de bakre caliper stemplene er integrert med parkeringsbremsen mekanisme de må skrues med klokken for å komprimere, noe som krever en spesiell caliper retracting verktøysett. Du trenger
Bremsevæske baster
Metric skiftenøkkel satt
Liten lirke verktøyet
4-tommers C-klemmen eller større
Liten stykke 1/4-tommers tykk kryssfiner
DOT-3 bremsevæske
Vis flere instruksjoner
en

Fjern halvparten av væsken fra master sylinderen på førersiden motorrommet på førersiden brannmur med bremsevæske baster og kast den gamle væsken. Sett på dekselet til master sylinderen.
2

Fjern den nedre bøylen guide bolt av bøylen med en beregning skiftenøkkel på 1993 Honda Accord (med forakselen forhøyet og dekkene fjernet).

3

Lirk bunnen av bøylen ut av den nedre brua med en liten lirke verktøyet og drei bøylen oppover og bort fra brua nederst.
4

Plasser en lite stykke kryssfiner mot stempelet til målepunktet, og stramme en C-klemme mot stempelet slik at den drivende skrue av klemmen er mot veden og toppen av klemmen ligger mot innsiden av huset bøylen.

5

Stram klemmen til planken og caliper stempelet sitter helt på plass i bøylen stempelboringen. Løsne og fjerne klemmen.
6

Løft opp noen deler av gummi caliper stempelet boot (omgitt bøylen stempelet) som stikker utover forbi bøylen stempelet for å slippe eventuelle luftbobler inne i støvelen.
Side 7

Monter bremsekalippernes og senk Accord til bakken.
8

Pump foten bremsepedalen flere ganger inntil den føles hard. Denne bevegelsen vil sete bremseklossene til rotoren ved å utvide bremsekalippernes stempelet utover. Topp master sylinder med rent DOT-3 bremsevæske og sett på lokket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58468.html

Previous:
Next:

auto Bremser