Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte Dodge Ram Disc Bremser

Du må endre bremsene på Dodge Ram jevne mellomrom. Det er ingen fastsatt tidsperiode før du trenger å endre bremsene, siden slitasje er i forhold til hvor mye du bruker dem. Du kan spare penger på jobben ved å endre bremsene selv og unngå arbeidskraft kostnader på verksted. Når du endrer bremseklossene, inspisere bremseskiver i tillegg til å være sikker på at det ikke er noen skader på dem, for eksempel not på overflaten, vridning, eller sprukket. Hvis det er noen defekter stede, har rotorene dukket eller erstatte dem. Du trenger Kalkun baster
Drensvannsoppsamler
bremseklosser
Automobile jack
Jack stå
skrutrekker
3/8-inch hex socket
Ratchet
Wrench sett
Vis flere instruksjoner
en

Åpne motorrommet og hevert bremsevæske med kalkun baster før det er på det laveste nivået. Plasser væske i avløpet pannen. Du må resirkulere den, siden du ikke kan bruke det i master sylinderen. Plasser bremseklosser bak bakhjulene. Hev Ram med bil jack. Plasser en jack stå under lastebilen nær jekkpunktet og heve den til rammen. Fjern lug nuts med hjulmutternøkkel og ta hjulet av lastebilen.
2

Skyv bøylen stempelet inn i huset, ved hjelp av skrutrekkeren som en lirke verktøyet, før du tar bøylen av hjulet montering. Løsne boltene på bremsekalippernes hjelp av 3/8-inch hex socket og skralle. Trekk bøylen fra holderen. Skyv bremseklossene ut av bøylen.
3

Skyv nye bremseklosser i bøylen og plassere den på montering vugge. Trekk til festeboltene med hex socket og skralle. Plasser hjulet på lastebilen og trekke til mutrene med hjulmutternøkkel. Fjern jekkfoten fra under Dodge Ram. Senk bilen til bakken og gjenta prosessen på den andre hjulet.
4

Legg bremsevæske til reservoaret som er nødvendig for å bringe den til riktig nivå. Pump bremsepedalen til den er fast til setet bremseklossene på rotorene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58674.html

Previous:
Next:

auto Bremser