Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre bremseklosser på en 1991 S10 Truck

De fremre bremseklosser på et kjøretøy må endres på 80.000 miles, du må kanskje endre bremsene tidligere hvis du gjør en masse hard bremsing. 1991-modellen av Chevy S10 lastebil bruker bremsekalipere (kalt Teves calipers) som lagrer bremseklossene seg selv heller enn i bøylen monteringsbrakett. Dette vil kreve mer spesifikke verktøy enn andre biler, som en umbraconøkkel i stedet for en vanlig skiftenøkkel. Du trenger Kalkun baster
Floor jack
Jack står
Tire jern
C-klemmen
unbrakonøkkel
Silikon smøremiddel
Liten børste
Channel lock tang
DOT 3 bremsevæske
Vis flere instruksjoner
fjerning
en

Hevert ut minst to tredeler av bremsevæske fra master sylinderen reservoaret ved hjelp av en kalkun baster som aldri har vært brukt i en annen oppgave. Kast væsken i henhold til lokale bestemmelser.
2

Hev lastebilens front end og støtte den på bukker og ta forhjulene ved hjelp av lastebilens dekk jern.

3

Komprimer bremsekalippernes stempelet slik at den bunner ut i sin diameter - bruk en C-klemme monteres slik at klemmen solide rammen er mot bøylen rygg og den drivende skruen er mot påhengsmotoren pad sentrum backing plate
4

Fjern de to festebolter for bøylen med umbraconøkkel og fjerne bøylen fra platen.
5

Trekk de ytre og indre bremseklosser fra i målepunktet. Den indre pad holdes innenfor bøylen stempelet med en fjærklemme; fjerne klippet fra stempelet om det ikke kommer ut med puten, eller fjerne det fra puten hvis den gjør
6 Overfør våren klippet på backing plate av erstatning indre bremsekloss og deretter installere puten i bøylen.
Installasjon
7

Installer den ytre pad innenfor caliper, noe som gjør at puten topp ører er over caliper ører og puten nederste kategorien er engasjert i bøylen cutout.
8

Fjern øret ermene og foringer fra skruehullene. Rengjøre dem og smør dem med silikon smøremiddel og deretter installere dem.
9

Place bremsekalippernes tilbake på platen, slik at bøylen er hull på linje med de på braketten, og gjelder festeboltene. Hvis du kan bruke en momentnøkkel med en Allen-kontakt, stramme boltene til 37 fot-pounds.
10

Komprimer ørene av bremseklossene mot bøylen bruker kanal lås tang så det er ingen klaring mellom bøylen og pads.
11

Koble hjulene til lastebilen etter å ha skiftet bremseklossene på begge sider av lastebilen og deretter senke den av bukker.
12

Fyll brake master sylinder med ny bremsevæske til reservoarets Maksimal linje ved hjelp av kalkun baster.
13

Trykk bremsepedalen flere ganger til den kjennes hard.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57906.html

Previous:
Next:

auto Bremser