Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan bytter ut den fremre bremseskiver på en 2002 Buick Park Avenue

The 2002 Buick Park Avenue har skivebremser foran som inkluderer kalippere, bremseklosser og rotorer (også kjent som plater på grunn av deres form). I motsetning til bakbremsene (uansett om bakre plate eller bakre trommel), bremsene foran jobbe tre ganger hardere for å stoppe bilen effektivt. Dette skyldes vektfordeling - siden av motoren er foran, det meste av vekten befinner seg i den fremre. Hvis rotorene er vridd (forårsaker en pulsering /vibrasjon ved bremsing), dekket av rust, riflet eller scoret, vil de tidlig skade friksjon materiale av bremseklossene. Du trenger
Tire chock
Breaker bar
Socket satt
Hydraulisk jekk
to bukker
Medium lirke bar
Bremse-spray
Butikk filler
Spårskruvmejsel
Spindel mutter socket
Box fastnøkkel satt
Caliper hengeren
Replacement rotorer
Replacement spindelmutter
Momentnøkkel
Vis mer Instruksjoner

en

Place et dekk chock bak en av bakhjulene etter parkering Buick på en hard, jevn overflate og setter på parkeringsbremsen.
2

Løsne de fremre hjulmutterne med en breaker bar og socket en kvart omdreining mot klokken.
3

Hev Park Avenue med en hydraulisk jekk og støtte den på bukker under hjørnet rammeskinnene. Ikke plasser bukker under nedre kontroll armer, og dette vil hindre deg i å fjerne rotorene
4

Fjern løsnet hjulmutrene og deretter dekkene
5 Sett et medium lirke bar inn foran vinduet i bøylen mellom påhengsmotoren pad og rotor, deretter lirke mot stempelet av bøylen å komprimere den innover. Gå så langt som brekkjern vil tillate deg å. Dette vil gi plass til det nye, tykkere rotor.
6

Spray drivakselen gjengene med brems renere spray og tørk av dem med en butikk fille. Dette vil fjerne skitt eller rusk som kan skade gjengene på spindelen når du fjerner spindelmutter.
7

Sett inn en flat skrutrekker inn i fronten caliper vinduet og deretter inn i en av rotoren finnene. Drei rotoren slik skrutrekkeren vil sikre det for å vri spindelen mutteren mot klokken uten at rotoren til å flytte (med klokken for førersiden rotor og mot klokken for passasjersiden rotor).
8

Fjern spindelen mutteren fra spindelen i mot klokka bevegelse ved hjelp av en breaker bar og spindel mutteren socket.
9

Fjern kalipperens boltene med en fastnøkkel, og deretter fjerne bøylen og pad forsamlingen fra rotoren. Bruk en kaliper hengeren å støtte bøylen til fronten chassis for å hindre at det henger ved hydraulisk brems slangen.
10

Fjern rotoren.
11

Spray utskifting rotor med bremse-spray for å fjerne rust forebygging belegg. Belegget hindrer rust fra forming på rotorene under lagring på deler hyllene. Rengjør begge sider grundig og la tørke helt, eller tørke av dem med en butikk fille.
12

Bytt rotor, caliper, caliper bolter og en ny spindel mutteren. Stram spindelmutter til 120 fot-pounds med momentnøkkel og spindel mutteren socket. Utfør rotoren utskiftingen for det andre forhjulet.
13

Skift dekk og hjulmuttere. Trekk til hjulmutterne lune til navet og senke Buick. Stram til mutrene i en alternativ mønster til 100 fot-pounds med momentnøkkel og egnet størrelse socket.
14

Pump foten bremsepedalen før det føles normalt, slipp parkeringsbremsen, fjerne dekk chock og deretter prøvekjøre Park Avenue for bremseeffekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57891.html

Previous:
Next:

auto Bremser