Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte de bremser i en 2000 Taurus

The 2000 Ford Taurus bruker skivebremser med bremsekalipere på alle fire hjul. Alle bremseklossene må byttes ut etter hvert, men det er vanlig at du må endre de fremre pads oftere enn de bakre pads. Det er små forskjeller i endring bremseklossene foran calipers enn i bak seg. Uansett hvilken ende du endre dem på, må du endre bremseklossene for både venstre og høyre hjulet sammen. Du trenger
Jack
Jack står
Tire jern
Brake renere
Drip pan
Wrench
C-klemme
Needle-nese tang
Wire børste
Bremseklosser
Høy temperatur fett
låsepasta
Vis mer Instruksjoner
Fjerne gamle Brake Pads
en

Løsne mutrene på hjulene på enden av bilen du kommer til å endre bremseklossene på. Løft enden av bilen du jobber med, støtte den på bukker, og fjerne begge hjulene. Blokker foran forhjulene hvis du jobber med bakenden eller bak bakhjulene hvis du arbeider på fronten.
2

Vask brems montering med brems renere og ta resten i et drypp panne.
3

Komprimer bøylen stempelet med en C-klemme hvis du arbeider på de fremre kalippere. Bremsevæske vil stige i master sylinderen som du gjør dette, sørg for at det ikke koker over
4

Fjern bøylen nedre bolt med en skiftenøkkel og svinge den opp hvis det er den fremre målepunktet.. For en bakre caliper, løsne parkeringsbremsen kabelen fra bøylen, fjerne den øvre montering bolt, lirke bøylen øverste enden gratis og svinge det ned.
5

Trekk bremseklossene ut av bøylen er montering brakett.
Installere ny Pads
6

Seat bakre caliper stempel i sine boringen ved å rotere den med klokken med en tykkelse justering verktøy eller nebbtang. En av stempelet borevindu må kunne engasjere tappen på den indre bremsekloss er backing plate.
7

Rydd vekk all rust, rust eller smuss fra bøylen med en stålbørste.

8

Installer erstatning bremseklosser i bøylen monteringsbrakett.
9

Trykk på caliper skyve pins og sørge for at de beveger seg fritt innenfor boringene. Fjern pinnene og smør dem med høy temperatur fett hvis de ikke gjør det.
10

Swing bøylen på plass i braketten, noe som gjør at anti-rangle klippet er riktig installert. Påfør en liten mengde låsepasta på gjengene monteringsbolten og stram den.
11

Koble hjulene og senke bilen når du har endret bremseklossene for begge hjulene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57766.html

Previous:
Next:

auto Bremser