Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Når bør jeg slå bremseskiver ?

Disc brake utstyrte biler har bremseskiver , eller plater. Noen biler er utstyrt med skivebremser foran og bak trommel bremser , og andre har fire hjul skivebremser. Noen få enkle metoder kan brukes for å kontrollere om rotorene må erstattes . Innledende kontroller

Bestemme om du vil slå eller erstatte rotorer er ikke alltid lett , men hvis du trykker ned på bremsepedalen fører til at du føler en rytmisk pulsering av bremsepedalen , er det sannsynlig at bremsen rotorer er vridd og trenger å bli slått eller erstattes. Rotorer kan også kreve å snu hvis bilen har gått ubrukt i en lengre periode.
Mål Rotor

Den eneste måten å vite sikkert om rotorene kan dreies , eller om de skal skiftes ut , er ved hjelp av et mikrometer for å måle tykkelsen av rotoren . Med dekket fjernet og kjøretøy uten støttet av jackstands , fjerner bremsekalippernes og måle tykkelsen av rotoren i det området hvor bøylen er festet . Sjekk produsentens spesifikasjoner for minimum rotor tykkelse , og ikke snu rotoren hvis dette ville gjøre rotoren tynnere enn fabrikken -spesifiserte minimum. I så fall må du skifte rotoren i stedet. Også se på rotoren forsiktig fordi mange rotorer har spesifikasjonen kastet inn i rotoren hub. Noen bilprodusentene foreslå å erstatte rotorene hver gang bremseklossene er skiftet ut og anbefaler ikke engang å slå rotorene .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57527.html

Previous:
Next:

auto Bremser