Slik installerer Sirius Radio i en Ford 500

Ved å kjøpe en ny Sirius Satellite Radio-mottaker kan være lurt å spare noen få dollar og installerer radio enheten selv. Installere receiveren selv på Ford 500 kan ikke bare spare deg for en god sum penger, vil du ende opp med å spare mye tid. Installering av Sirius Radio-mottaker er en rask prosess, og bør bare ta mellom 30 til 60 minutter og kan gjøres av folk med minimal erfaring på bilstereo installasjon. Du trenger
Sirius satellite radio-mottaker
Sirius XM montering stå Vis
Sirius satellite radio antenne
Stige
Sirius kontakt kabel
Automotive tape
Flere Instruksjoner
en

Finn et passende sted å montere Sirius radiomottaker på Ford 500. Ett alternativ er å feste sugekoppene tilstede på montering stativ direkte på frontruten på bilen din. Sørg for å plassere sugekoppene på et sted som ikke hindrer din visjon - å gjøre dette kan resultere i en ulykke. Et annet alternativ er å feste sugekoppene på dashbordet i bilen din - under Ford logo på øvre dashbordet er en god spot. Monter mottakeren i et lett tilgjengelig område også.
2

Bruk en stige for å nå toppen av din Ford 500 for å plassere satellitt-antenne. Ifølge Sirius XM monteringsanvisningen må antennen plasseres med en helt uhindret utsikt og på et helt plant underlag. På bunnen av antennen vil det være en pinne som du kan skrelle av som avslører et lim som skal brukes til å feste antennen til toppen av bilen.
3

Plugg inn Sirius kontakten kabelen på baksiden av mottakeren og kjøre langs dashbordet mot passasjersiden. Tape ledningen på plass mens nøye holde ledningen stramt - hvis ledningen er for løs kan du ha for å sette det på igjen senere
4

Jobb deg til baksiden høyre passasjer vinduet og forsiktig løsner. Toppen av gummi støping. Kjør ledningen gjennom forming og opp gjennom toppen av ryggen rett passasjer vinduet.
5

Fest kontakten kabelen til ledningen på toppen av bilen, og hold ned ved hjelp av tape.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/portable-satellite-radio/97738.html

Previous:
Next:

Portable Satellite Radio