Slik installerer en Universal Nakkestøtte TV

Universal nakkestøtte TV /DVD-skjermer montere inn i det eksisterende nakkestøtte brakett i biler, lastebiler og SUVer. Det er to trinn til å installere disse enhetene: installering av hodestøtten i brakettene og kjører de nødvendige ledninger til auto DVD-spiller. Arbeid med bilen slått av og batteriet frakobles for sikkerhet. Det er mange forskjellige produsenter av Universal Nakkestøtte TVer og alle følger de samme grunnleggende formelen for installasjon og bruk. Du trenger
Skjæreverktøy
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Slå bilen av, åpne panseret og ta på batteripolene kabler. Sett i nødbremsen.
2

Fjern det gamle hodestøtten ved å skyve utgivelsen klipp og trekke den opp og ut av setet tilbake. Trykk på hodet siden av nakkestøtte og føler for eventuelle hindringer i padding.
3

Skjær ut en diagonal kutt over baksiden av nakkestøtten, som starter 1/4 tommers fra hjørnet ende. Gå til 1/4 tommers av kitty-corner side. Gjør det samme på den andre diagonalen i nakkestøtten.
4

Trekk kvart paneler opp og ut fra nakkestøtten. Skjær poeng av panelene opptil 1-tommer i bredden.
5

Kjør tri-farget DVD ledningen ned gjennom hullet i midten på undersiden av nakkestøtten. Kjør ledningen til auto DVD-spiller og koble de røde, hvite og gule ledninger til de røde, hvite og gule pluggene på DVD-spilleren.
6

Skyv festebraketten eller trim ramme på TV inn i kuttet ut på baksiden av nakkestøtten. Bruk skrutrekkeren til å skru den inn i nakkestøtten med festeskruene.
7

Trekk ledningene gjennom den nedre hjørne hullet og fest den røde, hvite og gule pluggene på baksiden av TV-ens rød, hvit og gule plugger.
8

Plasser TV inn i braketten og skru holdeplaten over kanten av skjermen. Skru til boltene i å feste TV i nakkestøtten. Skyv hodestøtten ned i setet braketten.
9

Koble fra batterikablene, snu bilen på, sett inn en DVD inn i spilleren og sjekk at TV-programmer på DVD.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-dvd-players/90129.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spillere