Hvordan installerer du en Overhead DVD-skjerm?

Å ha en DVD-spiller installert i bilen din vil underholde barna og holde stressnivået nede, spesielt på lange turer. Overhead TVer er fint å ha, spesielt fordi de montere i taket og kan vippes opp til taket for å spare plass og skape mer visjon for sjåføren. Installere en DVD-spiller i bilen høres vanskeligere enn det er. Hele prosessen består av små oppgaver som, på egen hånd, er ikke overveldende. Du trenger
Flat skrutrekker
Kniv
Drill med maskin springen borekronen
Tap skruer
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
1

Løft kanten av overhead dome lys med enden av en flat skrutrekker. Kjør skrutrekkeren rundt hele dome lys før den er løs nok til å gripe med hendene, og deretter fjerne den fra taket alkove.
2

Koble ledningsnett fra kuppelen lys. Den ledningsnett er der alle ledninger som strøm kuppelen lyset kommer sammen i en lett-å-ta ut støpselet.
3

Place festebraketten over taket alkove og skissere den med en verktøyet kniv til å skjære bort den omkringliggende headliner. Fjerne headliner gir nærmere installasjon av DVD-spilleren for å redusere vibrasjoner i enheten. Fjern braketten og kast den avkappede headliner.
4

Sett ledningsnett gjennom sporet i midten av monteringsbraketten og plasser braketten tilbake over taket alkove. Bruk en maskin springen bor til å bore et hull i alle fire hjørner av braketten. Fortsette med boring i taket. Maskinen springen bit gjør gjengede hull som fungerer med trykk skruer.
5

Sett kranen skruene gjennom hullene i braketten og bruke en skrutrekker til å stramme skruene i taket. Plugg ledningsnett i stikkontakten av DVD-spilleren og skyv enheten på monteringsbraketten. Skyv DVD-spilleren tilbake til den klikker på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-dvd-players/90126.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spillere